Milletvekili Örs'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs "97 yıl önce bugün büyük Türk milleti, binlerce yıllık devlet tarihinde yeni bir sayfa açtı".

29 Ekim 2020 Perşembe 14:09
Milletvekili Örs'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Örs, kurulduğu günden beri, yüce milletin çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmasının itici gücü olan Cumhuriyet'in, hem her alanda ilerleyişin kaynağı hem de millî birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olduğunu söyledi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, mesajında şu ifadelere yer verdi: "97 yıl önce bugün büyük Türk milleti, binlerce yıllık devlet tarihinde yeni bir sayfa açtı. Milli Mücadele Cumhuriyetle taçlandı. Türk Milletinin karakterine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir. Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Milletimizin en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, canları pahasına kazanılmış bir zaferin, yedi düvele Türk’ün gücünü gösteren bir silkinişin, sömürge altında yaşayamayan Türk milletinin birlik, beraberlik, dayanışma ve inanma gücünün en büyük mucizesidir. Her karışı isimsiz nice şehit kanı ile sulanmış vatanımız ile ilgili son sözü her zaman milletimiz söylemiştir. 29 Ekim 1923 yeniden kuruluşumuzun tarihidir. Medeniyet yürüyüşümüzde yeni bir başlangıç tarihidir. Çağdaş medeniyet yolunun yorulmaz takipçileri olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, güzel yurdumuzu bizlere armağan eden Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."

Son Güncelleme: 29.10.2020 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.