Millitvekili Ayvazoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

TTSO’yu ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu ile projeler görüşüldü

20 Mart 2021 Cumartesi 10:52
Millitvekili Ayvazoğlu'ndan TTSO'ya ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü. AK Parti il yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile TTSO yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de yer aldığı görüşmede; gıda, biyoteknoloji, nanoteknoloji, bilişim, telekomünikasyon, sağlık, savunma, güvenlik, uzay, havacılık, elektronik, otomasyon ve otomotiv teknolojileri sektörlerine hitap edecek olan Arsin Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin yapımı konusunda devam eden çalışmalar değerlendirildi.

Ayvazoğlu, “Türkiye’nin Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerinin gelişimine, büyük ölçekli ve stratejik yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezine dönüşmesine ve ihracatını artırmaya önemli katkıları olacak Arsin Yatırım Adası Endüstri Bölgesi nihayete erene kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, devam eden diğer projelerin de değerlendirildiği toplantının verimli geçtiğini belirterek, ziyareti için Ayvazoğlu’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 20.03.2021 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.