Minik Fatmanur'dan Başkan Türkmen'e ziyaret

Hayvan sevgisiyle insanlığa ders veren Minik Fatmanur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i de makamında ziyaret etti.

04 Eylül 2018 Salı 13:37
Minik Fatmanur'dan Başkan Türkmen'e ziyaret

6 yaşındaki Fatmanur Bektaşoğlu'nun yol üzerinde yaralı halde gördüğü yavru kediye, yardım etmeye çalışıp, gözyaşı döktüğü anlara ilişkin görüntüler, gazetelere ve tv kanallarına konu olmuştu.

Henüz 6 yaşında olan ve karşılaştığı her hayvanla sevgi bağı geliştiren minin Fatmanur’un hayvan sevgisi herkesi kendine hayran bıraktı.

Yol üzerinde yaralı halde gördüğü yavru kediye yardım eden Minik Fatmanur’un bu davranışı ‘İnsanlık Ölmemiş’ dedirtti.

Minik Fatmanur’dan Başkan Türkmen’e Ziyaret

Hayvan sevgisiyle insanlığa ders veren Minik Fatmanur, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i de makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında hayvan sevgisi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Türkmen, “ Fatmanur’un bu güzel davranışını gazetelerden gördüm ve kendisiyle bizzat görüşerek tebrik etmek istedim. Hayvan sevgisi; bireylerin kişisel gelişimine büyük katkı sağlar. Hayvanları seven; insanları da doğayı da sever. Küçük kızımızı ve onu yetiştiren ailesini bu örnek davranışları için tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, bu yıl okula başlayacak olan Minik Fatmanur’a çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.