Minik Miraç'ın hayali gerçek oldu

Geçirdiği kas hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve en büyük hayalinin Polis olmak olduğunu dile getiren Miraç Aydın'ı İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ziyaret etti.

17 Aralık 2018 Pazartesi 14:54
Minik Miraç'ın hayali gerçek oldu

Geçirdiği kas hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve en büyük hayalinin Polis olmak olduğunu dile getiren Miraç Aydın, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik tarafından evinde ziyaret edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik, Özel Harekat, Yunus ve Şahin birimlerinde görevli Polis Memurlarının da katıldığı ziyarette,  Orhan Çevik, Miraç Aydın için hazırlanan polis üniformasını hediye etti. Miraç'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi alan, aynı zamanda, kendisi ve ailesi ile de bol bol sohbet eden İl Emniyet Müdürü Çevik, Miraç'ın polislik mesleğini seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 17.12.2018 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.