Minikler itfaiyeci oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, toplumu yangın olaylarına karşı bilinçlendirmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor.

01 Kasım 2019 Cuma 09:25
Minikler itfaiyeci oldu

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret eden Aliya Asirbay Anaokulu öğrencilerine yangın eğitimi verildi. Yangınların meydana gelmemesi için dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirilen miniklere, görselli olarak yangına müdahale yöntemleri anlatıldı, itfaiye araç ve ekipmanları tanıtıldı. 

27 BİN 529 KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

Öte yandan kamu ve özel sektördeki kurum, kuruluş ve şirketlere yönelik olarak eğitim faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı içinde 27 bin 529 kişiye eğitim verdi. Eğitimlere katılan 500 kişi, 6331 Sayılı İş Güvenliği Yasasına istinaden sertifikalandırıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yasaların kendilerine yüklediği sorumluluk çerçevesinde, eğitim faaliyetlerine ara verilmeksizin devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.