Mobil Eğitim Tırı Trabzon’da

04 Kasım 2021 Perşembe 17:15
Mobil Eğitim Tırı Trabzon’da

Türkiye genelinde okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalıklarını geliştirmek amacıyla imzalanan protokol kapsamında “Mobil Eğitim Tırı” Trabzon’a geldi.

İçişleri Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ilimize gelen eğitim tırını ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, verilen eğitim hakkında bilgi aldı.  

Öğrencilere tır içerisinde teorik, açık alanda ise uygulamalı eğitim verilirken tırdaki mobil sınıfta eğitim gören öğrenciler, trafik işaretlerinin yer aldığı alanda da polis eşliğinde akülü araç kullandı. Trafik kurallarına ilişkin bilgi aktarılan uygulamalı eğitimin ardından, öğrencilere projenin sembolü olan "Kırmızı Düdük" ve çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.