MOBİSİT’ten TTSO’ya ziyaret

Trabzon Marangoz ve Mobilyacılar Sitesi (MOBİSİT) Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Seymen ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

05 Temmuz 2018 Perşembe 12:01
MOBİSİT’ten TTSO’ya ziyaret

Trabzon Marangoz ve Mobilyacılar Sitesi (MOBİSİT) Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Seymen ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Görüşmede kurulması planlanan Mobilyacılar Sitesi’nin yer tahsisi çalışmaları değerlendirildi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Köksal Seymen, “MOBİSİT olarak mobilya üreticilerinin ve ortak bir satış mağazasının bulunacağı bir Mobilyacılar Sitesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yer tahsisi konusunda siz başta olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da mobilya sektörünün ileri seviyede olduğunu vurgulayarak, “Bunun daha ileri seviyeye gitmesi için herkes elinden geleni yapmalıdır” ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.