Mumcu, Cumhurbaşkanımız "2023 manifestosunu" ilan etmiştir. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.  Sezgin Mumcu , 7. Olağan Büyük Kongremiz Türkiye'ye ve dünyaya hayırlı olsun.

24 Mart 2021 Çarşamba 15:48
Mumcu, Cumhurbaşkanımız "2023 manifestosunu" ilan etmiştir. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.  Sezgin Mumcu AK Parti Genel Merkez 7. Olağan Büyük Kongresinin Türkiye'ye ve dünyaya hayırlı olmasını dileyerek "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 için hazırız! Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere; Türkiye için güven ve istikrar sloganı ile gerçekleştirdiğimiz  Kongremizde seçilen yeni Merkez Karar Yürütme Kurulumuzu tebrik ederim. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun."dedi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2023 manifestosunu değerlendiren il Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirmiş olduğumuz kongre'de partimizin 2023 manifestosunu ilan etmiştir.  Bizler AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizmiş olduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Küresel güçlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kara propaganda faaliyetleri yürüttüğünün altını çizen Dr. Sezgin Mumcu "Ülkemiz küresel güçlerin ve onların uzantısı olan yerel işbirlikçilerin saldırılarına maruz kalmaktadır. Özellikle ekonomik alanda yapmış oldukları manipülasyonlarla milletimizin direncini kırmak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı güvensizlik oluşturmaya çalışmaktadırlar. Bu mahfillerin yapmış oldukları Kara Propagandalara karşı bizler milletimize usanmadan doğruları anlatacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin tüm dünyaya önemli mesajlar verdiğini ifade eden Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bütün dünyaya karşı kendisine yapılan tüm saldırılara karşı büyük bir dik duruş örneği sergilemiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu konuşma 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir manifestodur. Tüm Parti teşkilatlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışarak bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret göstereceğiz.  Şunu çok iyi biliyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ezilenlerin gür sesi, bütün dünya mazlumlarının umududur." cümlelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 24.03.2021 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.