Müsiad'dan Ankara'da Trabzon zirvesi

MUSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara çıkarması yaptı.

23 Şubat 2018 Cuma 10:21
Müsiad'dan Ankara'da Trabzon zirvesi

MUSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Milletvekillerini makamlarında ziyaret eden Kaan, Trabzon için yapılacak veya yapılmakta olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretleri değerlendiren Kaan, ilk olarak Bakan Soylu ve Milletvekillerine ziyaretlerdeki samimiyetleri ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederken, “Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmede, Trabzon ilinde yapılmakta olan ve düşünülen yatırımlar konularını istişare ettik .

TRABZON İÇİN 3T’NİN ÖNEMİ

Trabzon için 3 T’nin öneminden bahsettik. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası ve Trabzonspor un; Trabzon un dinamikleri olduğunu ve şehri ayağa kaldıracak tüm hamlelerin bu ana unsurlar üzerinden yürüdüğünü ifade ettik. Ayrıca iş dünyasının sorunlarını, bürokrasinin yarattığı sorunları, yatırım önündeki engelleri ve siyasetle iş dünyası arasındaki ilişkilerin kuvvetlendirilerek beklenti, talep, proje ve uygulama süreçlerinin hızlanması gerekliliği hem vekillerimize ve hem de Sayın Bakanımıza ilettik” dedi. 

“ÖZELLİKLE ŞAHİT OLDUK” 

Bakan Soylu’nun bu konula hakim olduğuna dikkat çeken Kaan, “Sayın Bakanımız tüm konulara hakim olduğunu ve Trabzon için yapılan ve yapılacak tüm çalışmaları yakinen takip ettiklerini ilettiler.  Trabzon limanı, Trabzon Havalimanı, Trabzon sahil yolu kavşak geçişleri ve trafik sorununu ayrıca Kanuni Bulvarının, Mersinden Yomra Kavşağına kadar uzatılması gerekliliği , Trabzon limanının modernizasyonunun sağlanması konuları genel hatlarıyla ele alındı. Trabzon Yatırım Adasının oluşturulması, teknolojik ve katma değerli sanayi  yatırımlarının Trabzon da yapılması için gerekli ortamların oluşturulması ve teşvik edilmesi istendi . Bu konularda hem vekillerimizin ve özelliklede Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylunun takipleri olduğunu özellikle şahit olduk” diye konuştu. 

BAKAN SOYLU, MÜSİAD TOPLANTISINA KATILACAK

Kaan, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Trabzon ve bölgemizin dolayısı ile Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinin Siyaset ve iş dünyasının iyi istişarelerde bulunmasından geçtiği  özellikle vurgulandı . Sayın bakanımız Süleyman Soylu beyefendi, şubemizi ziyaret etmek amacı ile Trabzon MÜSİAD  olarak Organize edeceğimiz ve MÜSİAD üyelerimizin Katılacağı bir Genel üye toplantımıza katılmak istediğini ve Üyelerle danışarak daha detaylı görüş alışverişinde bulunmak istediğini bizlere iletmiştir”

Son Güncelleme: 23.02.2018 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.