Müsiad'tan Sarı'ya Cephanelik desteği

Müsiad Trabzon Şubesi yönetim kurulu üyeleri Cephanelik Restoranın yanında yapılan inşaat için Ahmet Sarı'ya destek verdi.

15 Ekim 2018 Pazartesi 12:46
Müsiad'tan Sarı'ya Cephanelik desteği

Trabzon Müsiad Yönetim Kurulu üyeleri, Cephanelik Restoranda düzenledikleri basın toplantısı ile Cephanelik Restoranın  yanında yapılan inşaatla ilgili Ahmet Sarı’ya destek verdiler. Toplantıda konuşan  Müsiad Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan  Şuanda ülkemizin ekonomik durumu hepimizce malum. Kaan, “Trabzon’da yaklaşık 82 üyemiz var. 7 bine yakın çalışanımız var. Çok şükür bugüne kadar iş adamlarımızdan işçi çıkaran olmadı. İnşallahta olmaz. Trabzon’un konumu itibariyle yazın 4 ayımız var. 4 ayda işlerimiz her zaman iyi oluyor, ondan sonra yerel nüfusa kalıyoruz.  Onun için çalışmak zorundayız, üretmek zorundayız. Bu memleket bizim. Bu gemi batarsa hep birlikte batarız. Sahip çıkmak zorundayız. Ben gemimi kurtardım dememeliyiz. Bizi yönetenler, iş verenler, çalışanlar hep birlikte bunu yapmalıyız” diye konuştu.

Müsiad Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hekimoğlu Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’da, “Ana konumuz aslında Cephanelik Restoran. Ahmet Sarı benim arkadaşımdır, özellikle onu söyleyeyim. Burası çok yazılıyor ama fevkalade yatırım var burada. Bu arkadaşımız 10 milyon TL yatırım yaparak, kendini riske atarak buraya çok güzel tesis kazandırdı. Bence Ahmet bey burada turizme çok önemli bir katkı sağladı. Çok güzel mekan yaptı. Turizm üzerinden bize döviz gelecek. Aslında bu iş adamı arkadaşımız, ülkemize de katkı yapıyor.  Bence bundan sonra arkadaşımıza destek olmak lazım” diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.10.2018 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.