Mustafa Bıyık'a silahlı saldırı sonrası Trabzon ayağa kalktı!

11 Haziran 2021 Cuma 15:13
Mustafa Bıyık'a silahlı saldırı sonrası Trabzon ayağa kalktı!

Başkan Bıyık’ın araçtan indiği sırada, ATM önünde bekleyen bir şahıs aracın arkasına geçerek Başkan Bıyık’a doğru 5 el ateş etti. Kurşunlardan 4’ü belediye binasına, 1’i ise yakınlarda ki ATM’ye isabet etti. Başkan Bıyık, olaydan yara almadan kurtuldu. 
Silahlı saldırı olayına ise Trabzon’da tepkiler gecikmeler verildi. 

ZORLUOĞLU, BAŞKAN BIYIK’IN YANINA GİTTİ
İlk olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, silahlı saldırı olayını duyar duymaz, destek için Yomra Belediyesine gitti. Burada Başkan Bıyık ile görüşen, Başkan Murat Zorluoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

CORA: ASLA KABUL EDİLEMEZ
Trabzon Milletvekilleri ve Belediye Başkanları da Başkan Bıyık’a desteklerini iletti. Olayı kınayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a gerçekleştirilen çirkin saldırıyı kınıyor, sayın başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu müessif saldırı asla kabul edilemez, telin ediyoruz.Hukuk gereğini yapacaktır” ifadelerini kullandı. 

GENÇ: ŞİDDETLE KINIYORUM
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Yomra Belediye Başkanımız, değerli mesai arkadaşım Sn. Mustafa Bıyık’a belediye binası girişinde yapılan saldırıyı esefle ve şiddetle kınıyorum. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kurşunu sıkan faillerin kısa zamanda bulunup adalete teslim edilmelerini diliyorum” dedi. 

GÜRSOY: KABUL EDİLEMEZ
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’da, “Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a yapılan çirkin saldırıyı esef ve şiddetle kınıyorum. Başkanımıza yapılan saldırı kesinlikle kabul edilemez, geçmiş olsun başkanım” ifadelerini kullandı. 

EKİM: SİLAHLI SALDIRIYI KINIYORUM
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyor, sayın başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.