Nahçıvan Üniversitesi Heyeti, KTÜ Rektörünü Ziyaret Etti

29 Temmuz 2022 Cuma 13:34
Nahçıvan Üniversitesi Heyeti, KTÜ Rektörünü Ziyaret Etti

Nahçıvan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden; Başhekim Yardımcısı Elmar RZAYEV (Vaskuler Doppler Bölümü) Dekan Yardımcısı Metleb İBRAHİMOV (Çoçuk Alerjisi ve İmmünoloji Bölümü) İlkay ELİYEVA (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü) ve Zülfiyye SEYİDZADE (Farmasötik Mikrobiyoloji Bölümü) KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret etti.
Nahçıvan Üniversitesi’nden gelip KTÜ Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nde staj yaparak eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilere, süreçte sağlanan destek adına teşekkür mahiyetinde gerçekleştirilen ve bu noktada geliştirilebilecek iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.