"Ne haram yediler, ne can aldılar. Hiç kimse duymadan hüküm giydirildiler.."

30 Ocak 2023 Pazartesi 17:24
"Ne haram yediler, ne can aldılar. Hiç kimse duymadan hüküm giydirildiler.."

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Trabzon Şubesi, Adalet ve Demokrasi Haftasında, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Muammer Aksoy ve Tüm Demokrasi Şehitleri için anma programı düzenledi.

Gerçekleştirilen anma programına, siyasetçi - yazar Fikri Sağlar konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşi ve Panelin açılış konuşmasını yapan ÇYDD Trabzon Şubesi Başkanı Metin Serdar: "Onlar, Atatürk ilkelerni benimsediler, Tam Bağımsız Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti yolunda yürüdüler." dedi.

Kültür eski bakanı, siyasetçi ve yazar Fikri Sağlar, konuşmasında; Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinin değerlendirmesini yaptı. Bulunduğumuz zamana değin, faili meçhul cinayetler, derin devlet, emeryalizmin ülkemiz üzerindeki oyunları ve planlarını anlattı. Konuşmasında; Laik ve Demokratik Türkiye yolunda öldürülen aydınlarımızın yazdıkları ve bizlere gösterdikleri aydınlanma ışığında yolumuza devam edeceğiz dedi.

Adalet ve Demokrasi Haftasında gerçekleştirilen söyleşi ve panel etkinliğine yaklaşık 300 kişi katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.