Nesiller buluştu

“Siz Yok Sanıyorsunuz, Çocuklar Var Ediyor” adlı proje kapsamında nesiller buluştu.

08 Şubat 2019 Cuma 09:51
Nesiller buluştu

Trabzon Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Köşk Huzurevinde kalan yaşlılar ile Özel Modern Çocuk Kulübü öğrencileri anlamlı proje ile bir araya geldi.

“Siz Yok Sanıyorsunuz, Çocuklar Var Ediyor” adlı proje kapsamında dede torun ilişkisi içinde vakit geçiren yaşlıların ve öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Organizasyon ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Müdürü Ahmet KURT: “Bizler bir taraftan yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını aktif olarak hissettirmeyi amaçlarken diğer taraftan çocuklarımıza yaşlılarımız ile birlikte vakit geçirmenin önemini kavratmaya çalıştık.” Nesiller Buluşması” ile nesiller arası uzlaşmaya çaba sarf ettik. Torunlarının ihtiyaç, ilgilerini anlayabilen dede ve nineler ile dede ve ninelerinin yaşanmışlıklarını, tecrübelerini önemseyen torunlar olsun diyedir çabamız. Bu çabada en büyük engel olarak gördüğümüz “Ekranlar” ile daha az vakit geçirecek “Nesiller” için her türlü sosyal organizasyonu şahsım ve ekibim olarak destekleyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Program müzik eşliğinde oynanan oyunlar ile devam edip, mangal başındaki yemekle son buldu.

Son Güncelleme: 08.02.2019 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.