Nihayet açılıyor!

Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu, Dal-Çık için Şubat’ı işaret etti.

23 Aralık 2018 Pazar 11:37
Nihayet açılıyor!

Kaşüstü’nde yapımı devam eden Dal-Çık Projesi ile ilgili konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, yolun Şubat ayı sonunda trafiğe açılacağını belirtti

TARİHİ AÇIKLADI

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ile bir araya geldi. Uraloğlu, Kaşüstü’nde yapımı devam eden Dal-Çık Projesi ile ilgili konuştu. Uraloğlu, “Şubat sonunda burada yer alan kavşağı tamamen trafiğe açacağız” dedi.

BAKANIN TAKİBİNDE

Kanuni Bulvarı ile ilgili de konuşan Uraloğlu,  “Kanuni Bulvarı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan’ın hassasiyetle takip ettiği proje. Burada ödenek sıkıntımız kesinlikle olmaz. Mahkemelerde devam eden bazı hukuki sorunlar ve istimlak davaları var” açıklamasında bulundu.

VİYADÜK BAĞLANIYOR

Uraloğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Karşıyaka viyadüğünü karşıya bağlamaya çalışıyoruz. Kisarna Caddesi’ni Çatak’ta yaptığımız Aç-Kapa alt geçidi ile 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde Çamoba’nın altına bağlayacağız. Bahçecik, Yenicuma, Boztepe tünellerinde betonlama çalışmaları bitti.”

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.