Novotel Trabzon’dan iş dünyasına özel kampanya

Trabzon Novotel, 2020 yılı sonuna kadar Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyeleri ve misafirlerine. Konaklama ve organizasyonlarda çok özel indirimler uygulayacak.

22 Eylül 2020 Salı 12:06
Novotel Trabzon’dan iş dünyasına özel kampanya

Novotel Trabzon Genel Müdürü Cem Bora Sevim ve beraberindeki yetkililer, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Sevim, pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerin başında turizmin geldiğini belirterek, “Novotel Trabzon olarak faaliyetlerimize bir süre önce yeniden başladık. Pandeminin gerektirdiği tüm sağlık tedbirlerini almış durumdayız ve misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

TTSO ÜYELERİ VE MİSAFİRLERİNE ODA+KAHVALTI ÜCRETİ 199 TL

Novotel Trabzon Genel Müdürü Cem Bora Sevim, TTSO üyelerine özel bir kampanya hazırladıklarını da ifade ederek, “TTSO üyeleri ve misafirleri 2020 yılı sonuna kadar oda ve kahvaltı hizmetimizden çok uygun fiyatla faydalanabilecek. Ayrıca otel bünyesinde düzenlenecek toplantı ve davet türü organizasyonlarda da uygun ödeme seçenekleri ve taksit imkanı sağlayacağız” diye konuştu. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, pandemi sürecini elbirliğiyle en az zararla atlatmak için çaba sarfettiklerini belirterek, “Bölgemizde son yıllarda turizm ve buna bağlı olarak hizmet sektörü çok gelişti ve birçok yatırım yapıldı. Bu sürecin en az hasarla atlatılmasını umuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.