O arazinin tahsisi kalktı

Avrasya Üniversitesi’nin kullandığı arazi ile ilgili konuşan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Bu arazinin başka bir kuruma olan tahsisi kaldırılmıştır. Arazi Yomra halkınındır” dedi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 10:41
O arazinin tahsisi kalktı

DOĞALGAZDA SON DURUM

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık açıklamalarda bulundu. Bıyık doğalgaz çalışmaları ile ilgili, “Yomra’mıza doğalgaz Yalıncak üzerinden gelmektedir. Bu nedenle şebeke hattı döşeme çalışmalarına ilk olarak Yalıncak sınırındaki Kaşüstü Mahallemizden başlanmıştır. 2020 yılı içinde Sancak Mahallemizde doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarına başlamayı planlamış durumdayız.” Dedi.

HALKA AÇILACAK
Sahildeki arazi ile ilgili de konuşan Bıyık şu ifadeleri kullandı: “Gerek mahkemelerce, gerekse Yomra Belediye Meclisimiz tarafından oy birliği ile alınan kararla, bu arazinin başka bir kuruma olan tahsisi kaldırılmıştır. Arazi Yomra halkınındır. Söz konusu kurum bu araziyi terk etmezse, yasal yollardan terki yapılacaktır. Bu arazi tarafımızdan büyük bir sosyal alan olarak donatılacak ve halka açılacaktır.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.