Of İlçesini Ziyaret Eden Vali İsmail Ustaoğlu Kamu Yatırımlarını İnceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

15 Ocak 2019 Salı 15:18
Of İlçesini Ziyaret Eden Vali İsmail Ustaoğlu Kamu Yatırımlarını İnceledi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.İlk olarak Of kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ustaoğlu , Kaymakam Eyüp Fırat ile bir süre görüştü. Vali Ustaoğlu, Kaymakam Eyüp Fırat’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu’na Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş eşlik etti.

Sonrasında  Vali Ustaoğlu Of Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan ilçede yapılan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçede esnaf ziyareti yapan Vali Ustaoğlu, gezi sırasında esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Ardından Vali Ustaoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kodlama ve Robotik Eğitim Merkezi’nin açılışını yaparak öğrencilerin projelerini inceledi. Merkezde eğitim gören ve proje geliştiren öğrencilerle sohbet eden Vali Ustaoğlu onlara çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Ustaoğlu, Of ilçesinde eğitim alanındaki kamu yatırımlarından Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu ile  yeniden restore edilen Of Öğretmenevi binasının açılışını da yaptı. Projelerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Of ilçesinde yapımı devam eden diğer kamu yatırımlarında da incelemelerde bulunan  Vali Ustaoğlu, bu yatırımlardan Of Solaklı Vadisi, İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası, SGK Hizmet Binası ve Of Devlet Hastanesi’nin inşaatına giderek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.