Oflu Hoca Giresun Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Giresun Üniversitesi Kültürel Faaliyetler Topluluğu (KÜFAT) tarafından düzenlenen etkinliklerle iş, sanat ve siyaset dünyasından bir çok ismi öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. KÜFAT’ın düzenlediği etkinliğin son konukları ise Oflu Hoca karakteriyle tanınan Çetin Altay Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcısı oldu.

27 Mart 2018 Salı 15:00
Oflu Hoca Giresun Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Oflu Hoca karakteriyle ünlenen Çetin Altay, Giresun Üniversitesi öğrencileriyle söyleşi etkinliğine katıldı. Düzenlenen etkinliğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nazım Elmas, KÜFAT Sorumlusu Öğretim Görevlisi Kamil Patan’ın yanı sıra öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 
Ünlü oyuncu Altay, daha önce amcasının Giresun’da görev yapması nedeniyle bir bağlantısının olduğunu ve zaman zaman geldiği bir şehir olduğunu söyledi. 
Altay, öğrencilere kariyer planlamalarını doğru yapmalarını tavsiyede bulunarak, hayatta ne yaparlarsa yapsınlar mutlaka sevdikleri işi yapmaları halinde başarılı olabileceklerini kaydetti.Altay, 13 Nisan’da vizyona girecek olan “Oflu Hoca Trakya’da filmiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 
Yapılan söyleşinin ardından günün anısına Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nazım Elmas Ünlü Oyuncu Çetin Altay’a ve Oflu Hoca Trakya’da filminin yapımcısı Emin Albayrak ve oyunculardan Beynay Havuçoska’ya teşekkür plaketi takdim etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.