Öğrencilere Destek oldular!

'Kadınla Başlar Derneği’, öğrencilerin el emeği göz nuru birbirinden güzel eserlerinin sergilendiği sergiye hem katıldı hem de dernek üyeleri öğrencilere destek için eserlerden satın aldı.

19 Kasım 2019 Salı 16:10
Öğrencilere Destek oldular!

‘Kadınla Başlar Derneği’ ve Avrasya Üniversitesi’nin destek olduğu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin iş birliği yaptığı ‘Anka Kuşları Resim ve El Sanatları Sergisi’ Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sergiye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, Halk Eğitim Ortahisar İlçe Müdürü Orhan Genç ve Kadınla Başlar Derneği Başkanı Hülya Ulusoy ile birlikte çok sayıda dernek üyesi ve öğrenci katıldı.

ESERLER HEMEN ALICI BULDU

Sergide öğrencilerin el boyaması ahşap, taş dekoratif ürünleri, rengarenk lambaderleri ve tabloları yer aldı. Aynı zamanda birbirinden güzel takılarında sergilendiği sergide birçok eser hemen alıcı buldu. Davetlilerin hayran kaldığı eserler, bir bir sahiplenilirken, eserleri meydana getiren öğrencilerde ilgiden oldukça memnun kaldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.