Olaylı seçimin kazananı İlik

Trabzon Fırıncılar Odası Genel Kurulu’nda, mevcut başkan Davut İlik, eski Başkan Yahya Baş’ı suçladı. İlik, “Seni buraya yollayanları biliyoruz. Birliği dirliği bozmak için kim yolladı biliyoruz” dedi

02 Ocak 2018 Salı 10:02
Olaylı  seçimin kazananı İlik

Trabzon Fırıncılar Odası genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurula, Trabzon 2 Nolu Yol İş Sendikası Başkanı Hüseyin Balaban, Trabzon Şoförler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta ile oda üyeleri katıldı. Genel Kurulda Faaliyet Raporları ve Denetim Kurulu Raporları okundu yönetim kurulu ibra edildi. Mevcut Bakan Davut İlik ile eski Başkan Yahya Baş’ın aday olduğu genel kurul, olaylı geçti. Olaylı geçen genel kurulda mevcut Başkan Davut İlik, oyların 116’sını alarak güven tazeledi. Eski başkan Yahya Baş ise 34 oy aldı. 3 oy da geçersiz sayıldı.

KONUŞMALAR SIK SIK KESİLDİ

Eski Başkan Yahya Baş’ın konuşması mevcut Başkan Davut İlik ile bazı üyelerin müdahalesi ile sık sık kesildi. Mevcut Başkan İlik’i 4 yıl önce yapılan Genel Kurul üzerinden eleştiren Baş, “4 yıl önce Genel Kurulda konuştuklarımız tekrar aklıma geliyor. Genel Kurulda değerli başkanımız mütevazilik örneği göstermiş yapabilecek olduğu şeylerle ilgili belli taahhütlerde bulundu. Bunlardan bir tanesi dışardan şehrimize gelen ekmek. Bunla ilgili bir şeyler yapabileceğine bende inanıyordum Ben Vakfıkebirliyim. Vakfıkebir’den gelen ekmek reyonları aldı başını gitti. Fırından daha çok ekmek satış reyonu oldu Trabzon’da… Dışardan gelen ekmeği kesemediniz” dedi. 

SENİ YOLLAYANLARI BİLİYORUZ

Mevcut Başkan İlik ise, Baş’ı suçlayarak, “Seni buraya yollayanları biliyoruz. Birliği, dirliği bozmak için kim yolladı biliyoruz. Buraları babalarının malları gibi kullanıyorlar. Şu fırıncıların hepsini egolarına sebep şikayet ettin ceza yazdırdın. Şehrin düzenine hiçbir zaman uymadın.  Sen hiçbir zaman düzen kuran olmadın.  Dışardan gelen ekmekle ilgili bizim bir sözümüz var. Mücadele edeceğiz, ettik.  Kayseri’ye git, Bayburt’a git, Türkiye’de nereye gidersen git Trabzon Fırıncılar Odasının ismini biliyorlar.  Bu salonda bulunan herkes bir birini tanıyor. Bu fırıncı geçmişte neler çekti herkes bilmiyor.  Siz kendiniz düzeninize uymadınız. Yahya Baş sen bizim yaptıklarımızı hayal edemezsin” dedi.

İşte İlik’in yönetim listesi:

Salim Avcı

Murat Balcı

Ömer Serdar

Bünyam Ergül

Mahmut Özen

İsmail Aydemir

sonnokta gazetesi 

Son Güncelleme: 02.01.2018 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.