Ordulu yapıyor Trabzon bakıyor

Ordu Şehir Hastanesi için önümüzdeki hafta içerisinde ihalenin sonuçlanması beklenirken Trabzon’da ise konu ile ilgili bir yol alınabilmiş değil

05 Ocak 2020 Pazar 12:07
Ordulu yapıyor Trabzon bakıyor

İHALE ZAMANI
Sağlık Bakanlığı İhale Dairesi Başkanlığı tarafından proje ihalesi çıkılan Ordu Şehir Hastanesi ihalesinde sona yaklaşıldı. Şartları yerine getiren firmalardan önümüzdeki hafta mali değerlendirme teklifleri alınacağı ve cuma gününe kadar da ihaleyi alan firmanın belli olacağı bildirildi. Trabzon ise halen beklemede.

TEPKİ ÇEKİYOR
Trabzon’a vaat edilen Şehir Hastanesi’nin yap işlet devret şeklinde değil genel bütçeden ayrılan ödenekle yapılacağı belirtilip projenin de ihale aşamasında olduğu dile getirilmişti. Ancak 900 yatak kapasiteli olarak planlanan hastane ile ilgili halihazırda bir çalışma olmaması vatandaşın tepkisini çekiyor.

UZMAN GÖRÜŞ
Trabzon’a yapılması planlanan Şehir Hastanesi’nin yerleşkesi de halen tartışmaların odağında. Akyazı dolgu alanında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanında yapılması planlanan Şehir Hastanesi’nin yerinin yeniden düşünülmesi ve uzman kişiler tarafından yeniden değerlendirilmesi de gerekiyor.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.