Örs, Hekimoğlu Trabzon FK tesislerini ziyaret etti

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübünü ziyaret etti, tesisleri gezdi.

21 Ağustos 2019 Çarşamba 13:18
Örs, Hekimoğlu Trabzon FK tesislerini ziyaret etti

2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübünü ziyaret eden Örs, Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile görüştü. Örs ziyarette yaptığı açıklamada “2. Lig’de bir temsilcimiz var artık. Şampiyonlukları hepimizi mutlu etti.  Ben de hem şampiyonluk sonrası kutlama hem de çok yakın zamanda açacakları tesislerini görmek amacıyla bugün buradayım” dedi.

Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ile yapım aşaması tamamlanmak üzere olan tesisleri gezen Örs “Sayın Hekimoğlu’nu tebrik ediyorum. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, planlanmış ve uygulamaya konulmuş bir tesis inşa etmişler. Çok modern, konforlu kamp ve eğitim tesisi kurmuşlar. Ciddi bir maliyetle ortaya çıkmış bu tesis hem Trabzon’a hem de bölgeye hitap edebilecek ölçekte planlanmış. Bir futbol kulübü için tesis anlamında düşünebileceğiniz her şey mevcut. Özellikle Trabzon futbol alt yapısı çok önemli kazanım. İdman sahaları, kapalı spor alanları, konaklama, idari binalar bir spor tesisinde aklınıza gelebilecek her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Bu tesisi sadece Trabzon’a değil Türk futboluna hizmet edecek bir tesis olarak gördüm. Sayın Başkanı bu ölçekte bir tesisi Trabzon’a kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Aile olarak Trabzon sporuna katkılarını, hizmetlerini zaten biliyoruz. Ama bu tesisle hizmetlerini taçlandırmışlardır. Maşallah, Allah nazardan korusun” dedi.

Örs tesisleri gezerken, Hekimoğlu Trabzon FK. Tesislerinde alt yapı idari binasının Trabzonspor’un ilk binası olan “Ziyabey” deki tarihi binası ile aynı olduğunu görünce “Bu çok önemli bir ayrıntı. Trabzonspor’un ilk binasının burada yaşatılması çok anlamlı. Hepimizin o binada ve onun önündeki Ziyabey sahasında hatıraları var. Fakat bugün o bina ve saha yok. Ama bu tesislerin içinde yeniden inşası, Trabzonspor’un tarihi kökleri ile bugünü arasında bir köprü kurma manasında çok önemli. Efsanenin nasıl oluştuğu, o küçük binadan, Ziyabey sahasından, Karayollarının altından, Yavuz Selim’den nasıl bugünlere geldiği unutulmamalı. Gençlere Trabzon futbolunun tarihini hatırlatacak bir binanın bu tesisler içinde olmasından dolayı da size ayrıca teşekkür ederim.” dedi. 

Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübünü Başkanı Celil Hekimoğlu da yaptığı açıklamada, “ Ziyaretlerinden dolayı Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Kendisi sporun içinden gelmiş, siyaset öncesi 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nün Başkanlığını yapmış ve bugün de her platformda Trabzon’un, Trabzon futbolunun savunucusu olmuştur. Kulübümüzü, tesislerimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.