Örs, “Millete gitmeye, Milleti dinlemeye, Milletin gündemini siyasetin gündemine taşımaya devam edeceğiz”

13 Kasım 2021 Cumartesi 14:38
Örs, “Millete gitmeye, Milleti dinlemeye, Milletin gündemini siyasetin gündemine taşımaya devam edeceğiz”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, önce Yomra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları toplantısına, ardından da Trabzon İl Başkanlığında yapılan teşkilat toplantısına katıldı. 

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Örs, “Millete gitmeye, Milleti dinlemeye, Milletin gündemini siyasetin gündemine taşımaya devam edeceğiz” dedi.  

Yomra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle başkanları toplantısında konuşan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, "Yomra ilçemizde teşkilatımızın gayretleri oldukça fazla. Bu gayretlerin neticesinde bugün Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık yaptığı hizmetlerle Yomra halkını İYİ Belediyecilik ile buluşturuyor. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte sadece Yomra değil tüm Trabzon İYİ Belediyecilik ile tanışacak ve hakettiği hizmeti alacak. Mahalle başkanlarımızla birlikte sahada daha etkili, daha güçlü ve daha aktif olacağız. Teşkilatımız ne kadar güçlü ve ne kadar çalışkan olursa başarı o denli büyük olur.  Partimizin kurulduğu günden bu yana dört yıllık süreçte milletin teveccühünü kazanarak ve gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz. Bunda mahalle başkanlarımızın payı oldukça büyüktür. Tüm mahalle başkanlarımıza emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarda da başarılar diliyorum." dedi.  

Örs, Yomra'daki program sonrası Trabzon İl Başkanlığına geçerek burada yapılan teşkilat toplantısına katıldı. İl Başkanlığında yapılan toplantıya, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. 

Toplantıda bir konuşma yapan Örs, “İYİ Parti kuruluşundan bugüne geçen 4 yılda Türk siyasetindeki değişim umudunun adresi olmuştur. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla Türkiye’yi il il, ilçe ilçe adımlıyoruz, halkın arasına giriyor, dertlerini dinliyoruz. Milletimizin ayağına gitmemizden, memleketi karış karış dolaşmamızdan, vatandaşlarımıza kulak vermemizden, onların derdini, her platformda dile getirmemizden rahatsız olan bir iktidar var.  O sebeple, bizi engellemek, İYİ Parti’nin yükselişini durdurabilmek için her türlü yola başvuruyorlar. İYİ Parti, Türkiye’deki siyasal iklimi değiştirecek yegâne güçtür. Toplumdaki kutuplaşmayı sonlandıracak siyasetiyle, programlarıyla, projeleriyle, milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı vizyonuyla Türkiye’yi 21. yüzyıla taşıyacak siyasetin adıdır. Her türlü meşru toplumsal talebin kendini bulduğu siyasetteki yeni merkezin adıdır. Her ne olursa olsun Türk siyasetinde makulü temsil etmeye devam edeceğiz. Yalnızca Milletimize dayanarak siyaset yapmaya, Milletin gündemini siyasetin gündemine taşımaya devam edeceğiz.  Türkiye’nin uzun süredir unuttuğu taban siyaseti ile millete dokunan, onun dertlerini dinleyen, milletin sesi olan İYİ Parti oylarını katlayarak arttıran tek partidir. Bu durum farklı kurumların gerçekleştirdiği kamuoyu yoklamaları ile de sabittir. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’da da vatandaşlarımızın partimize ilgisi oldukça fazla. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Artık korku duvarları yıkıldı, milletin derdini anlatmaktan korktuğu, sesinin bastırıldığı günler geride kaldı. İktidarın tüm baskılarına, tehditlerine, yıldırma çabalarına rağmen partimize olan teveccüh her geçen gün artarak devam ediyor. Trabzon’daki teşkilatlarımızın bu yöndeki çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Trabzon’un her ilçesinde cefakârca çalışan ve fedakârlık yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da partimizin tüm unsurlarıyla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz. ‘Millet bizi çağırıyor” diyerek çıktığımız bu yolda milletimizin çağırısına kulak verecek; millete gitmeye, onları dinlemeye devam edeceğiz. Son 4 yılda yaptıklarımızs, son 4 yılda başardıklarımıza yenilerini ekleyecek ve yapılacak ilk seçimde milletimizi İYİ Parti iktidarı ile buluşturacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Korkuları, telaşları bu yüzdendir. Her ne yaparsa yapsınlar, karşımıza ne çıkarırlarsa çıkarsınlar; biz asla vazgeçmeyeceğiz! Teşkilatımız hazırdır. Sandık geldiğinde de milletimiz son sözü söyleyecek ve kazanan biz olacağız! Kazanan İYİ Parti olacak, kazanan Türkiye olacak.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.11.2021 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.