Ortahisar'ın 2022 Yılı Gelir Tarifesi kabul edildi

08 Ekim 2021 Cuma 16:32
Ortahisar'ın 2022 Yılı Gelir Tarifesi kabul edildi

Ortahisar Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarına devam ediyor. Ekim ayının 08/10/2021 tarihli meclis oturumu Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen Ortahisar Belediyesi'nin 2022 Yılı Gelir Tarifesiyle madde görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Başkan Genç, hizmetlerle ilgili artış tutarlarının vatandaşların mağdur edilmeyecek şekilde; kanunlarda belirtilen alt-üst sınırlar ile enflasyon oranı dikkate alınarak belirlendiğini dile getirdi.

“PANDEMİYİ DİKKATE ALDIK”

2022 Yılı Gelir Tarifesiyle ilgili sözlerini sürdüren Başkan Genç, temizlik, kültür ve veteriner işleriyle ilgili kalemlerde hiç zam yapmadıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Komisyon başkanımıza ve komisyon üyelerimize teşekkür ediyoruz. Genel politikada pandemiyi de dikkate alarak enflasyonun üzerinde değil, birkaç bant altında kalmaya çalıştık bazı kalemlerimizde. Özelikle; temizlik, kültür ve veteriner işleri gibi bazı kalemlerimizde hiç zam yapmadık. Ama bazı kalemlerde de gerekli olduğu için müzakere esnasında oranını artırdık. Ben herkese teşekkür ediyorum. Gelir tarifemizin komisyonumuzdan geldiği ve müzakere esnasında tashih ettiğimiz şekliyle oylarınıza sunuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 08.10.2021 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.