Oturmaya değil çalışmaya geliyorum

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyedeki makam odasında oturmaya değil, Hacımehmet’teki asfalt şantiyesinde çalışmaya geliyorum” dedi

22 Mart 2019 Cuma 16:46
Oturmaya değil  çalışmaya geliyorum

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Gündüzleri esnaf ziyaretleri yapan Aksoy, akşamları kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Servis Araçları Odası’nı ziyaret eden Aksoy, servis şoförleri ile görüş alışverişinde bulundu. Servis şoförlerinin sorunlarını dinleyen Aksoy, Trabzon’da özellikle şoförlerin sorunlarına çözüm sağlayacak projelerinden bahsetti. Trabzon’da topyekun bir iyileştirme sürecine gireceğini açıklayan Aksoy, bunu yaparken aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni zenginleştireceğini de belirtti.

Trabzon Servis Araçları Odası Başkanı Muhsin Keleş’e ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağının sözünü veren Aksoy, “Belediyedeki makam odasında oturmaya değil; Hacımehmet’teki asfalt şantiyesinde çalışmaya geliyorum” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yıllar önce Trabzon bölgenin lideriydi ancak günümüze gelindiğinde çevremizdeki illerin neredeyse tamamı çevre yollarını bitirdi. Trabzon ise geriye götürüldü. Bugün Trabzon’u Samsunla karşılaştırmak bile mümkün değil. Birinin gelip bu gidişatı değiştirmesi lazım, çalışması, üretmesi lazım. Birinin bu şehrin sorunlarını öncellemesi lazım. İşte biz de bu noktada bu şehrin bir evladı olarak üzerimize vazife düştüğünü düşünerek işe koyulduk. Esnafımızın, şoförümüzün, emeklimizin, köylümüzün, sporcumuzun A’dan Z’ye Trabzon’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Allah’ın izni sizlerin de desteğiyle çözmeye geliyorum.”

Son Güncelleme: 22.03.2019 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berat nur AKAYDIN 2019-03-22 20:50:56

Başkanım seni cani gönülden destekliyorum senin dürüstlüğüne inanıyorum trabzonumuza en güzel şekilde başkanlık yapacağına inandığım için seninle beraber olmak istedim bütün ailemle Allah yar ve yardımcınız olsun Allaha emanet olun

Avatar
Yaşar Yavuz 2019-03-24 09:43:02

Prof.Dr.Atakan Aksoy'un uzmanlık alanı belediyecilikle ilgili olduğundan Belediye Başkanlığı döneminde Trabzon'un çehresini değiştireceğine canı gönülden inanıyoruz. Dürist ve samimi kişiliğine güveniyor, destekliyor ve başarılar diliyorum.