Oyman; Ak Parti kendini net anlatamıyor.

CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısında, CHP’yi hedef alan sözlere cevap verdi.

01 Kasım 2021 Pazartesi 16:09
Oyman; Ak Parti kendini net anlatamıyor.

Oyman,  “AKP Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısında kendilerini net olarak anlatamadıklarından olsa gerek konuyu Cumhuriyet Halk Partisi’ne getirmişler.
Her şeyden önce şunu ifade etmem gerekir; Devrim Arabaları bu ülkede gerçekten işlenmesi gereken bir gelişmedir. İlgi alanımdır ama anlatılanlar, anlatılmak istendiği gibi anlatılmış.

1961 yılında bu ülkede 129 günde hatta 2 tane %100 yerli araba yapabilecek yetenekte mühendisler vardı. Hadi benzin unutan kafalara laf ediyorsunuz, siz yıllardır yerli araba üretiyoruz diye milleti oyaladınız; peki siz neyin kafasındasınız?” ifadelerini kullandı. 

SİYASİ AYAKLARINI BİLE YAKALAYACAĞIZ

Oyman, “İktidara gelseler Abdullah Öcalan’ı ve Fetöcüleri affederler demişsiniz; İstanbul seçimlerinden önce Öcalan’ın mektubundan medet umup susan sizsiniz unuttunuz mu?“Yeter artık bu hasret gel” diye feryat edenleri kim olduğunu unuttunuz mu? Fetöcüleri affetmeyi bırak iktidara geldiğimizde sizin araştırılmasın dediğiniz fetönün siyasi ayaklarını bile yakalayacağız. Canınızı sıkmayın ya da sıkabilirsiniz, siz bilirsiniz.
Farklı algılar yaratmak, yakın tarihi bile unutturmak isterken yüzyıllık partinin ne demek olduğunu tarihini bile bilememeniz çok normal. Bu sebeple Cumhuriyet Halk Partisi hiç kimsenin etkisinde, kontrolünde olmaz. Yüzyıldır bu vatan ve millet için çalışmıştır, ikinci yüzyıl için de bizler çalışmaya devam ediyoruz. Sürekli CHP üzerinde yaptığınız karalama siyaseti, sadece kendi menfaatlerinizi içeren korkularınızdandır.

'HAYIR' OYUNU VERMENİN LAFINI YAPARKEN SİZ ÖNCE...

Sizin kararınıza karşı başka partilerle “hayır” oyu vermenin lafını yaparken siz önce “andımızın” kaldırılması için HDP ile ortak kararınıza hala tepkinizi duyamıyoruz. Birden başka bir suskunluğa giriyorsunuz 
Bizlere vatan, bayrak sevgisini anlatmak için önce Cumhuriyet Bayramlarında sizleri sahada göreceğiz. İnsanların vicdanlarındaki yaralara basarak yağtığınız siyasetin mayası tutmaz, sokaklarda hiç bir karşılığı da yok.
Elinizde avucunuzda söyleyebilecek üretecek bir durum kalmadı; siyasetin karalayıcı yönünü tercih ediyorsunuz. Siz bilirsiniz ama insanlara unutturmak istediğiniz siyaseti hatırlatacak, siyasi nezaketi hepinize öğreteceğim.
Danışma Meclisinde ayrıca her hastalık ücretsiz tedavi oluyor demişsiniz, herkesin arabası var, salgında kimse mağdur olmadı demişsiniz; bütün bu söylemler milletten nasıl uzaklaştığınızın bir bir kanıtıdır. Bir tanenizin ağzından kış geldi insanlar bu kömür fiyatıyla, doğalgaz elektrik fiyatlarıyla nasıl mücadele verecek anlamında bir şey duyamayız. İnsanların varlıklarına göz dikmişsiniz, borçlarını soran yok. Bu ülkede vergi rekortmeni 10 şirketin 7’sinin bankalar olduğunu görebiliyorsunuz. “bir gecede bilmem ne kadar para kaybettik” siyaseti yaparken son zamanlarda doların 10 TL’yi bulmasına yorum dahi yapamazsınız.

HEYKEL BELEDİYECİLİĞİ... 

Heykel belediyeciliğinin en nadide örneklerini sizin heykellerinizde gördük isterseniz örneklerini atabilirim; dinazorları saymıyorum bile. İstanbul seçimlerini kaybetmenizin sancısını hala gideremediniz ama bunlara alışmanızı tavsiye ederim. İstanbul’da bazı vakıfların milletin parası üzerinden geçinmelerinin son bulmasına çok üzülüyorsunuz, ilerleyen zamanda Trabzon’da da benzer uygulamaları yakaladığımız takdirde son bulacağını da ifade etmemiz gerekir.

Karşı cenahın bir çivisi yok demişsiniz utanmadan; 20 yıldır sata sata bitiremezdiniz.
Sözlerinizi “Milli Güvenlik sorunusunuz, felaketsiniz” diye bağlamışsınız, acınacak haliniz var ama acımayacağız. Geliyor gelmekte olan!” 

Son Güncelleme: 01.11.2021 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.