Oyuncak ve Çikolata Paralarını Biriktiren Minik Öğrencilerden Duygulandıran Davranış.

12 Kasım 2021 Cuma 15:35
Oyuncak ve Çikolata Paralarını Biriktiren Minik Öğrencilerden Duygulandıran Davranış.

Sürmeneli minikler LÖSEV için umut Ol diyerek çikolata ve oyuncak almayıp biriktirdikleri harçlıkları LÖSEV’e gönderdiler.

Bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Sürmene  Talat Orhon Anaokulu öğrencileri bu defa 2-8 kasım Lösemili çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi . Hem lösemili çocuklara destek olmak hemde bu konuda farkındalık yaratmak İçin kumbaralar hazırladılar ve para biriktirdiler . Biriktirdikleri bu paraları lösemili çocukların yararı İçin bankaya yatırdılar.

Talat Orhon Anaokulu Öğrencilerinden Eymen Karamete” Lösemi olan kardeşlerimize yardımcı olmak için bir süre oyuncak  çikolata almayıp para biriktirdik .Biriktirdiğimiz paraları Lösemili kardeşlerimize vermek için buradayız” derken diğer bir öğrenci olan Zümra Erbay “Bu hasta olan kardeşlerimiz hastaneden ilaç alırsa iyileşir. “dedi..

Kendi İhtiyaçlarından Kısarak Para Biriktirmişler

Sürmene Milli Eğitim Müdür Halil İbrahim Revi “2-8 kasım Lösemili çocuklar haftası nedeniyle İlçemizin Talat Orhon Anaokulu öğrencilerimiz Öğretmenlerimiz okul idaremiz güzel bir çalışma hazırlamışlar .  Kendi ihtiyaçlarından kısarak oyuncak almamışlar çikolata almamışlar bir süre para biriktirmişler. Bugün bu paraları bu şekilde hasta olan Lösemili kardeşlerine göndermek için buradalar. Çok güzel bir etkinliğe imza atmışlar. Biz kendilerini tebrik ediyoruz .Böyle sosyal bir olayda oldukları için  sosyal bir mesaj verdikleri için hem öğretmenlerimizi idaremizi öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. “

Lösemili Kardeşlerimize Yardımcı Olmak İstiyoruz

Talat Orhan Anaokulu Müdürü Hilal Aksoy Bayraktar “2-8 Kasım lösemi  çocuklar haftası dolayısı ile öğretmenlerimizin farkındalık yaratmak amacı ile çocuklarla yapmış olduğumuz bir etkinlik .Etkinlik yaklaşık 15/20 gündür devam ediyordu çocuklarla  ne yapabiliriz diye düşündük önce .Oyuncak almadılar bazı şeylerden vazgeçtiler biz dedi bu parayı biriktirerek Lösemili kardeşlerimize yardımcı olmak istiyoruz dediler. Bununla beraber para biriktirmeye başladılar. Kumbaralarımızı  oluşturduk ve bugün burda bu parayla birçok lösemili çocuğumuza dokunacağımız düşünüyoruz.Bu kapsamla  okulumuzun öğretmenlerine teşekkür etmek istiyorum.Sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkıda bulunuyorlar.  “

Son Güncelleme: 12.11.2021 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.