Özel İmperial Hastanesi’nden Örnek Kan Bağışı Kampanyası

Özel İmperial Hastanesi ve Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

29 Ağustos 2019 Perşembe 13:07
Özel İmperial Hastanesi’nden Örnek Kan Bağışı Kampanyası

İmperial Hastanesi'nde çalışan doktor ve hastane personelinin katıldığı kök hücre ve kan bağışı kampanyasına hasta yakınları da yoğun ilgi gösterdi.

Kök hücre ve kan bağışının önemine dikkat çekip, kan bağışının sağlık açısından faydaları anlatan Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, "Kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatına destek olmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin de sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Sağlığı yerinde olan, kan verebilme kriterlerini taşıyan herkesin kan bağışında bulunmaları konusunda daha duyarlı davranmaları gerekmektedir. Hastaların ihtiyaçların zamanında karşılamayla ilgili Kızılay'ın yapmış olduğu, özverili çalışmaya destek veren çalışma arkadaşlarıma ve hasta yakınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyaya gösterilen yoğun ilgi hastane yönetimini ve Kızılay yetkililerini oldukça memnun etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.