Özgüneş, 2022 Yılının İlk Ticari Satış Organizasyonuna 3 Mart’ta Başlayacak

28 Şubat 2022 Pazartesi 12:52
Özgüneş, 2022 Yılının İlk Ticari Satış Organizasyonuna 3 Mart’ta Başlayacak

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük toptan satış markası Özgüneş, 2022 yılı Bahar Satış Organizasyonu'na 3 Mart Perşembe günü başlayacak. Şirketin Akçaabat Akçakale Mahallesi'ndeki merkezinde 3-4-5-6 Mart tarihlerinde 4 gün sürecek satış etkinliğinde bölge iş ortakları ürünlerini uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile satın alabilecekler. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın Halis Güneş, Lüks Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burak Önder ile toplantı yaparak, sosyal medya üzerinden canlı yayınla ticari satış organizasyonunun tarihini duyurdu, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

TİCARETTE İSTİŞARE ÖNEMLİ
Ticaretimiz, satış etkinliğimiz ve ekonomimiz ile ilgili istişare yapıyoruz. 37 Senedir bizlere destek veren ithalatçı ve imalatçı firmalara çok teşekkür ediyorum. 2022 yılının ilk ticari satış organizasyonu öncesi istişaremizi gerçekleştirdik ve etkinliğimizi 3-4-5-6 Mart tarihleri arasında yapmaya karar verdik. Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Bayburt ve ilçelerindeki iş ortaklarımızı satış etkinliğimize davet ediyoruz. İş yapacaklar, iş kuracaklar, işini büyütecekleri plazamıza bekliyoruz. Ticaretimizi canlandıracak esnaflardır. İlkbahar mevsiminde her yer çiçek açıp yemyeşil oluyor. Biz de bu yeşillikle ticaretimizi şenlendirelim, taşıyalım, ekonomimizi güzel günlere götürmek için etkinliğimizi yapacağız inşallah. İş dünyası işine devam ediyor. Özgüneş’te ticaret durmaz. Ticaretimizi güzel günlere taşımayı arzuluyoruz. Satış etkinliğimizin, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özgüneş olarak ticarete yarar sağlayacak her türlü projede varız. Firmalarla istişare yapıyoruz. Bilgi ticaretten de paradan da önemlidir. Ticaretimize istişare ve eğitime çok önem veriyoruz” dedi. 
ÖZGÜNEŞ’TE HUZUR VAR
İSTOÇ ve Tahtakale’de iş dünyasına katkı sunan Lüks Plastik Yönetim Kurlu Başkanı Burak Önder, “1990 yıllından itibaren Özgüneş Ailesi ile ticaret birlikteliğimiz var. Ticarette en önemlisi güvendir. Hamdolsun güvenimiz hiç sarsılmadı, ailemizden oldu. Halis Bey ve ekibine ticaretleri için teşekkür ediyorum. Dünyada bir çok noktayı gezdim, Özgüneş'in benzeri fazla bulunmuyor. Özgüneş herkes için bir değerdir. Buraya geldiğimizde huzur buluyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.02.2022 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.