Özgüneş'den çocuklar için oyuncak reyonu

Özgüneş Plaza, Akçakale’deki şirket merkezinde oyuncak reyonu açıldı.

04 Kasım 2018 Pazar 11:09
Özgüneş'den çocuklar için oyuncak reyonu

Özgüneş Plaza, Akçakale’deki şirket merkezinde bir satış etkinliği daha düzenledi. Şirketin 4. Katını yeniden dizayn eden Halis Güneş, aynı katta oyuncak reyonu açtı. Oyuncak reyonunun açılışında 2 gün süreyle satış etkinliği de düzenleyen Güneş, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu’da ki iş ortaklarına kaliteli uygun fiyattan kampanya da gerçekleştirdi. Etkinliğe Özgüneş Ailesinin yanı sıra, Akçaabat Emniyet Müdürü Volkan Özeren, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat belediye eski başkan yardımcısı Cevat Birinci ile bölgeden iş ortakları katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “1994 devalüasyonu, 2001 krizi yaşamış, bugünkü ekonomideki ufak dalgalanmaları gören birisiyim. Bir şeyi görmek, okumak ve yaşamak başkadır. Allah’a şükür o günleri geçirerek bugünlere geldik. Her geçen gün kendini büyüten ve geliştiren şirketimizde şu anda 350 kişi ile bölgeye hizmet et.eyi Rabbim bizlere nasip etti. Allah’ımıza hamd olsun 350 tane çalışma arkadaşımızın birini bile işten çıkarmadık. Hastaneye ziyarete gidince hastaya, ‘Hastane sana yaramış, ne kadar iyi olmuş’ dediğin gibi ekonomide bu şekildedir. Bu şekilde düşünüldüğünde ekonomide iyi günlere gidilecektir. Her şerde bir hayır vardır. Bugüne kadar her şeyin hayırla neticelendiği gibi inşallah bugünden sonra da her şey hayırla neticelenecektir. İnsanoğlu bilgili olacak bilgisiyle ölmeyecek, bilgisini dostlarla paylaşacak ve duasını alacak” dedi

BEN YOK BİZLER VAR

Ticarette ‘Biz düşüncesi’ ile hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Güneş, “Ticarette nasıl kazanır yok, nasıl kazandırırız var. Buna çok inanmamız lazım. Ticarette son zamanlarda, denize düşen yılana sarılır misali, vadeler kısıldı satışlar durdu. Her düşünceyi bizler yumuşatırız. Gittiğimiz yerde önce dinliyorum sonra nasıl tedavi ederiz diye bakıyorum. 33 yıl anlatarak gördüm ve yaşadım. Ülkemiz hep birlikte inşallah iyi günlere gidecektir. Ticarette kar da zarar da vardır ikisi de kardeştir. Buna inanıyoruz. Allah ticarette insanı imtihan eder, sıkıntı verir. Biz istişare yaparak kendimizi kontrol ederek bu sıkıntıları aşmamız lazım. Fabrikaların desteğini bölgemize çekmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ÇAMURLA OYNARDIK

Güneş, güzel oyuncakları geçmişte göremediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz çamurdan, tahtadan oyuncak yapar, hayvan güderken onlarla oynardık. Biz böyle oynadık ama çocuklarımız bunlarla oynayacak diye bir şey yok. O gün öyleydi, bugün böyle, her şeyi zamana göre değerlendirmemiz lazım. Çocuklarımıza kaliteli oyuncak nasıl sunabiliriz, kaliteyi bölgemize uygun fiyatla nasıl getirebiliriz diye istişare yaptık. Özgüneş olarak 750 tane firmadan destek aldık. 10 bin tane iş ortağımız var. Bu reyonumuzda 6 bin kalem ürün sunuyoruz. Oyuncak reyonumuza da 61 firmadan destek alıyoruz. Allah’ın izniyle hiç frene basmadığımız gibi frene basmayı da düşünmüyoruz. Dolar ve Euro da düşmeye başladı. Kararlarımız hep isabetli. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.” Güneş, 15 ay önceki plaza açılışında her 3 ayda bir satış etkinliği yapacağını ifade ederek, bu etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bölge basınına da destekleri için teşekkür eden Güneş, Özgüneş ailesini yazılı, görsel ve internet medyasının hiç bir zaman yalnız bırakmadığını vurguladı.
Güneş’in konuşmalarının ardından Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile Akçaabat belediye eski başkan yardımcısı Cevat Birinci, kısaca duygularını aktardılar ve Birinci’nin açılış duası ile kurdele kesildi.
Açılışın ardından stantları gezerek alış veriş yapan bölge esnafları etkinliğin güzel olduğunu ifade ederek, “Hacı abimiz ve kardeşlerinden Allah razı olsun. Burada güzel işe imza attılar. Hafta sonu 2 gün güzel bir satış etkinliği gerçekleştirdik. Biz de ürünleri uygun fiyattan aldık. Bölgede bulunan 7 ile fabrikaların desteğini çekerek bizlere kaliteli uygun ürün sunuyor. Katkıları için kendisine teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.