Özgüneş’te 2021 yılının ilk satış etkinliği düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

Özgüneş’te 2021 yılının ilk satış etkinliği düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

08 Mart 2021 Pazartesi 09:48
Özgüneş’te 2021 yılının ilk satış etkinliği düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

GÜNEŞ DOĞDU UFUK AÇILDI
Trabzon merkezli Doğu Karadeniz Bölgesi’ne yüz binlerce ürünü uygun fiyatla esnafa sunan Özgüneş Plaza, 2021 yılı Bahar Ayı Satış Organizasyonu sona erdi. 2-3-4-5 ve 6 Mart tarihlerinde, Akçakale’deki şirket merkezinde düzenlenen satış etkinliğinin kapanışını Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş gerçekleştirdi. Güneş, satış etkinliğine katılan bölge esnafını Trabzon’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, iş ortaklarının etkinliğe neşe ve moral verdiklerini söyledi. Güneş, ticarette güneşin doğduğunu ve ufkun açıldığının altını çizerek, ticaretin güneşinin Özgüneş’ten doğduğunu belirtti.


 

TRABZON’A ÖZGÜNEŞ DESTEĞİ
Güneş, Trabzon’daki esnaflara her zaman destek olduklarını söyleyerek, “İş ortaklarımızın sayesinde 2021 yılına güzel başladık. İnşallah güzel ve verimli bir yıl geçireceğiz ve sizlerle birlikte 2021 yılını güzel bir şekilde kapatacağız. İş ortaklarımız ve aile dostlarımızı aramızda görmek, Özgüneş Ailesi olarak bizi çok mutlu etti. 36 yıldır şirketimize destek veren ithalatçı ve imalatçılarımıza destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Desteklerinin devamını da bölgemiz için bekliyorum. 36 yıldır firmamıza özveri ve sevdası ile inanarak hizmette rekor kıran mesai arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde bugünlere geldik. Markamız inşallah ömür boyu bölgemize hizmet verecek. Satış organizasyonumuz beşinci gününde kapanıyor” dedi.
İSTİŞARE İLE BUGÜNLERE GELDİK
Güneş, ticarette istişare kültürünün önemine değinerek, “Ticaretimiz öyle bir nimet ki kıymeti anlatılmaz. Rızkımızın onda dokuzu ticarettir. Geçen sene bu zamanlarda Covid ile ilgili karamsar bir durum vardı. Biz bu süreçte satış etkinliklerimizi, aynı kararlılıkla ve tüm sağlık tedbirlerimizi alarak gerçekleştirdik. Pandemi döneminin üzerinden bir yıl geçti. İstişare ederek hep birlikte ticaretimizi değerlendirdik. O günleri geride bıraktık. Ticaretimiz için artık güneş doğdu, ufuk açıldı. Salgın hastalık yavaş yavaş ülkemizi terk ediyor. Devletimiz salgın hastalık sürecinde yoğun gayret gösterdi. Sağlık ekibimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Güneş, Trabzon’a fabrika kurmayı çok arzuladığına değinerek, fabrika kuramadığı Trabzon’da bacasız fabrika kurarak 750 firmanın desteğini Trabzon’a getirdiklerini kaydetti.

Son Güncelleme: 08.03.2021 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.