Özgüneş’te 4 gün sürecek satış etkinliği start aldı

Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük toptan satış mağazası olan Özgüneş Plaza, ‘Senede 4 mevsim 4 satış etkinliği’ projesi kapsamında 2022 yılının ilk ticari satış organizasyonunu gerçekleştirdi. Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar gün sürecek etkinlikte bölge iş ortakları mağazalarının ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyattan alabileceği gibi çeşitli hediyeler de kazanacaklar. Açılışa Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yönetim Kurlu Üyeleri, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve bölge iş ortakları katıldı.

03 Mart 2022 Perşembe 17:33
Özgüneş’te 4 gün sürecek satış etkinliği start aldı

Açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “2022 yılının ilk satış etkinliğine başladık. Bölge iş ortaklarımızla birlikte satış etkinliğimizi bayrama dönüştürüyoruz. İlkbahar mevsimindeyiz. Baharda erikler çiçek açar, etraf yemyeşil olur. Satış etkinliğimizin bereketli geçmesini Rabbim nasip eylesin. İyi günde kötü günde dostlarla olur. Bu etkinliğimizi de dostlarımızla başlattık” dedi.

YARIM ASIRLIK TECRÜBE
Güneş, “Trabzon, Ordu, Giresun, Bayburt, Gümüşhane, Artvin il ve ilçelerinden gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özgüneş ailesi yarım asra yaklaşan ticaret tecrübesi ile yoluna devam ediyor. Bu tecrübemizi ticarette daha güzel günlere taşımayı ve ticaretimize renk katmak için severek mücadele ediyoruz. Trabzon’da fabrika yok. Özgüneş fabrikaların desteğini alarak, Trabzon’a fabrikayı getirdi” diye konuştu.

ÖZGÜNEŞ YENİLİKLERE AYAK UYDURUYOR
Özgünşe’in bölge için bacasız fabrika olduğunu sözlerine ekleyen Güneş, “Özgüneş bacasız bir fabrika. 7 ile hizmet veriyoruz. 400 kişilik ekip arkadaşımız ve 10 binin üzerinde iş ortaklarımızla büyük bir aileyiz. Bizlere her an destek olan ithalatçı, imalatçı fabrikalara çok teşekkür ediyorum. Yıla nasıl başlarsan yıl öyle biter. Satış etkinliğimiz de nasıl başlarsa öyle biter. Etkinliğimiz güzel geçsin inşallah. İş birliği güç birliği ile fabrikaların destekleri ile nakliyeyi de ortadan kaldırdık. Trabzon’da fabrika fiyatına ürün satıyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bölgemizin ihtiyacı olan çeşitlerimizi teşhir alanımızda iş ortaklarımızın hizmetine sunduk. Mevsime göre ürünler ayarlandı. Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar sürecek satış etkinliğimizde bölge esnaflarımızın burada olmasını, çayımızı içmesini bekliyoruz. Özgüneş her geçen gün kendini yenileyerek, yeniliklere ayak uyduruyor. Rabbim, devletimizin gücünü daim eylesin, ticaretimizi Halil İbrahim bereketi ile bereketli eylesin, tüm herkese ticareti en güzel şekilde yapmayı nasip eylesin. Bilgimizi dostlarla paylaşarak, ticaretimize renk katacağız” ifadelerine yer verdi.

İŞ DÜNYASI GÜÇLÜ OLMALI
Etkinliğe katılan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bu tür etkinlikler ticarete renk katıyor. Özgüneş Trabzon’un bir marka değeri. Kentimizde böyle işletmenin olması büyük bir nimet. İş insanlarımızın her zaman yanındayız. Halis abimize böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyoruz. Kentimizin ticaret hacmine katkı sağlıyor. İş dünyası güçlü olmazsa, ticaret güçlü olmaz. Ülkemizin son yıllarda artan ticaret hacmi ve ihracattaki rakamlar dünyaya örnek oldu. Özgüneş ailesi de Trabzon’a değer katıyor. 750 fabrikanın desteğini alarak bölgemize katkı sağlıyor. Bu büyük tesisin kendi ilçemiz olan Ortahisar’da olmasını da arzuluyoruz” dedi.
İş insanı Veli Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halis Bey’i 1990 yılından itibaren tanıyorum. İkimiz de aynı sektördeyiz. Seyyar satıcılıktan geldik. Bundan da gurur duyuyorum. Halis abimi ve Özgüneş ailesini takdir ediyorum. Sektörümüze çok hızlı adepte oldu. Esnaflarımız için Özgüneş bir değer. Birlik beraberlik içinde ticaretimizi yapıyoruz. Karadeniz’de Trabzon’da böyle bir yatırım olması kentimiz için çok güzel.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.