Pakistan Heyeti Trabzon’dan memnun ayrıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammad Pervaiz Malik ve beraberindeki milletvekili heyetinin Trabzon’dan memnun ayrıldığını söyledi.

31 Ekim 2017 Salı 11:53
Pakistan Heyeti Trabzon’dan memnun ayrıldı

Pakistan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammad Pervaiz Malik ve beraberindeki milletvekili heyeti çeşitli ziyaret ve temasların ardından Trabzon’dan ayrıldı. Heyetin Trabzon programını değerlendiren Türkiye-Pakistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, heyetinin Trabzon’dan memnun ayrıldığını söyledi. İki ülke açısından Trabzon temaslarının çok faydalı geçtiğinin altını çizen Milletvekili Balta “Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammad Pervaiz Malik ve beraberindeki milletvekili heyeti Trabzon’umuzda bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular. Valimiz ve Büyükşehir Belediye başkanımız ile görüştüler. Ticaret ve Sanayi odasında Trabzonlu işadamlarımızla bir araya gelerek iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin ilerlemesi konusunda daha somut adımlar atılması için harekete geçeceklerini söylediler. Trabzon’un tarihi ve kültürel yerlerini gezen heyet Trabzonspor’umuzun Galatasaray maçını da stadyumdan izleyerek tezahüratlarıyla destek oldular. Trabzon ve ülkemiz adına çok faydalı bir program olmuştur. Heyet Trabzon’dan her yönüyle memnun ayrıldı” dedi.
Türkiye ile Pakistan arasında çıkar ilişkisi değil, gönül ve kardeşlik ilişkisine dayanan bir bağın bulunduğunu ifade eden Milletvekili Balta “Pakistan’ı görmeden onları sevdik. En zor zamanlarımızda bizimle oldular. Biz de onların en zor zamanlarında yanlarında olduk. Bu güzellik, bu beraberlik bu kardeşliğin yanında bundan sonra ticaret hacmimizde artacaktır” ifadelerini kullandı.
Pakistan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve Pakistan Ticaret ve Tekstil Bakanı Muhammad Pervaiz Malik ise yaptığı açıklamada “Milletvekili arkadaşlarım ve heyetimizin tümü Trabzon programından çok memnun kaldık. Her yönüyle ülkemiz adına faydalı bir program gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Pakistan ve Türkiye birbirine ne zaman ihtiyaç duysa yardıma koşar. Bu ziyaret bizim için büyük fırsattı. Sıkı ilişkilerimizin programla daha da gelişti. Trabzon’u çok sevdik. Trabzonspor’u çok sevdik. İnsanını çok sevdik. Sıcakkanlı cana yakınlar. Bu programın gerçekleşmesinde büyük emekleri olan bizleri bir an olsun hem Ankara’da hem memleketi Trabzon’da çok iyi ağırlayan Sayın Muhammet Balta’ ya çok teşekkür ediyorum. Milletvekili arkadaşlarım adına herkese selam ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.