Pazarkapı'daki ticaret merkezleri için son gün...

Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi'nin ikinci etabı kapsamında inşa ettiği ticaret alanlarının ihalesine katılmak isteyen girişimciler için son gün... Ticaret alanları 19 Temmuz 2018 Perşembe günü açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılacak.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:28
Pazarkapı'daki ticaret merkezleri için son gün...

Projeyle ilgilenen vatandaşlar inşa edilen 61 dükkan ile 16 ofis alanının satışıyla ilgili Ortahisar Belediyesi'nin Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden ihale tarihinden bir gün öncesine kadar satış dosyası alabilirler.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon'un yeni cazibe alanı olacak Pazarkapı'nın ticaret, konut ve sosyal donatı alanlarıyla çok modern bir çehreye kavuşacağını söyledi. Pazarkapı Projesi'ni ticaretin kalbinin atacağı yer olarak tanımlayan Başkan Genç, "İlçemizin nüfus  yoğunluğunun en çok olduğu yerleşim birimlerinden biri olan Pazarkapı ticaret için oldukça elverişli bir konumda yer alıyor. Her geçen gün artan nüfus yoğunluğunu ve diğer yandan artan turizm ticaretini dikkate alırsak burada inşa ettiğimiz ticaret alanlarının değerinin de bunlara bağlı olarak arttığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabiri caizse, projeler tamamlandığında Pazarkapı ticaretin kalbinin atacağı yer olacak. O nedenle bütün girişimci vatandaşlarımızı 19 Temmuz Perşembe günü yapacağımız ihaleye katılmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.