Pazarkapı'daki yeni ticaret merkezleri ihaleyle satılacak

Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi'nin ikinci etabı kapsamında inşa ettiği ticaret alanları 19 Temmuz 2018 Perşembe günü açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılacak.

10 Temmuz 2018 Salı 15:56
Pazarkapı'daki yeni ticaret merkezleri ihaleyle satılacak

Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi'nin ikinci etabı kapsamında inşa ettiği ticaret alanları 19 Temmuz 2018 Perşembe günü açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılacak.

Projeyle ilgilenen vatandaşlar inşa edilen 61 dükkan ile 16 ofis alanının satışıyla ilgili Ortahisar Belediyesi'nin Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden ihale tarihinden bir gün öncesine kadar satış dosyası alabilirler.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon'un yeni cazibe alanı olacak Pazarkapı'nın ticaret, konut ve sosyal donatı alanlarıyla çok modern bir çehreye kavuşacağını söyledi.

ARTAN TURİZM FAALİYETLERİ PAZARKAPI'NIN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR

Ticaret ve ofis alanlarıyla ilgili satış işlemlerinin devam ettiğini belirten Başkan Genç, "Pazarkapı, kentsel tasarım projesiyle şehrin merkezinde yer alan yeni bir cazibe alanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Günümüzün ihtiyaçlarına cevap verebilecek bütün üniteler proje içinde yer alacak. İkinci etabın bitmesiyle Trabzon şehri, Meydan Parkı'na alternatif yeni bir lokasyon alanı kazanacak. Turizm sektörünün her geçen yıl daha da cazip hale geldiği şehrimizde buradaki ticaret ve ofis alanlarının önemi de artıyor. Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin 2. ve 3. etabının bitmesiyle birbirine entegre turizm değerleri oluşacak. Bunu şehrimiz için çok önemsiyorum. Ayrıca, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında tünel açma işlemleri devam eden Tünel Akvaryum projemizin tamamlanmasıyla birlikte şehrimiz birbirini tamamlayan tarihi ve kültürel değerlerin ön plana çıktığı ve bunların çağdaş değerlerle buluşturulduğu yeni bir turizm aksı kazanacak. Dolayısıyla şehir merkezinde turistler ve ziyaretçiler için daha fazla zaman geçirme ve daha fazla alışveriş yapma olanağı olacak. Bu da Trabzon ekonomisi için yeni katma değerlerin üretilmesi demektir. Dolasıyla artan turizm faaliyetleri Pazarkapı'nın önemini her geçen gün daha da artırıyor diyebilirim.  Pazarkapı'dan ticaret ve ofis alanı satın almak isteyen vatandaşlar belediyemizin Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden ihale tarihinden bir gün öncesine kadar satış dosyası alabilirler." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.