Personel alım ilanı itiraz süreci bitiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. Personel Alım İlanı başvuru sonuçlarına itiraz sürecinde sona geliniyor.

03 Şubat 2020 Pazartesi 13:24
Personel alım ilanı  itiraz süreci bitiyor

Başvuru değerlendirme sürecinin ardından uygun şartları taşıyan adayların listesinin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin (www.trabzon.bel.tr), TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün (www.tiski.gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi'nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden duyurulmasının ardından başlayan itiraz süreci yarın (04.02.2020 Salı) saat 17.30'da son bulacak. 

Gülbaharhatun Mah. Narlıbahçe Sok. No:2/5 Ortahisar /Trabzon adresindeki Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş.’ye şahsen ve yazılı olarak verilecek itiraz dilekçeleri komisyon tarafından tekrar değerlendirilip, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak. İtiraz değerlendirme sürecinin ardından mülakat ve uygulama sınav yerleri, tarih ve saatleri aynı internet siteleri üzerinden duyurulacak. 

Başarılı bir şekilde tamamlanan başvuru sürecinin ardından adayların itiraz süreçlerinin de gayet şeffaf bir biçimde devam ettiğini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Daha önce pek çok kez söylediğimiz gibi işe alımlarda önceliğimiz; şeffaflık, liyakat ve hakkaniyet olacaktır. Adaletimize ve hakkaniyetimize güvenen vatandaşlarımız, asla hayal kırıklığına uğramayacak. Tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.