Profesyonel halı yıkamacılar buluştu

Trabzon profesyonel halı yıkamacılar derneği tarafından düzenlenen mesleki eğitim ve gelişim semineri ve fuarı yoğun ilgi gördü.

14 Ocak 2019 Pazartesi 10:53
Profesyonel halı yıkamacılar buluştu

Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği’nin bu yıl birincisini düzenlediği mesleki eğitim ve gelişim semineri ve fuarı yapıldı. Seminere Trabzon Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Trabzon Mesleki Eğitim Müdürü Mehmet Akpınar, Trabzon Elbise Temizleyiciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Keleş Eğitmen Ramazan Karakaya, 60 işyeri sahibi, çevre illerden gelen tedarikçiler ve 130 personel katıldı. Mesleki Eğitim Ve Gelişim Semineri’nde konuşan Eğitmen Ramazan Karakaya kişisel gelişim hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

ÖRNEK GÖSTERİLECEK ODA

Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Yakup Osmanşahin, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz seminer ve fuarımıza istediğimiz katılım düzeyi yakaladık. Katılımcılar üyelerimize çok güzel bilgiler verdiler umuyorum ki bundan sonra düzenleyeceğimiz toplantılarımız daha verimli ve etkili olacaktır. Çünkü bu bölgemiz için bir ilkti faydalarını hep birlikte göreceğiz, bu birlik ve beraberliğimiz sadece bizim meslek dalında değil yöremizde faaliyet gösteren tüm meslek dalları içinde örnek olarak gösterilecektir” dedi.

ÇOK SAYGIN BİR YERDEYİZ

Osmanşahin, “Bizler dernek olarak da bir sonraki fuarımızı bir kademe daha yukarıya taşıyacağız. Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği olarak özellikle halı yıkamacılığı konusunda Türkiye’de çok saygın bir yerdeyiz gerek çalışmalarımız açısından gerekse personelimizle ülke genelinde bu mesleğe yapılan katkılardaki öncülüğümüz tartışılmaz bir gerçektir. Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği adından hep söz ettirmiş ve bundan sonrada söz ettirmeye devam edecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seminere katılan personele sertifikaları verilirken diğer illerden gelen dernek başkanlarına da plaket verildi.. Ayrıca seminerde halı yıkama sektöründe 10 yılını doldurmuş 2 personele plaket takdim edilirken, Baytaş Halı Ve Stor Temizleme Sahibi İsmail Sağlam'a duyarlı davranışından dolayı plaket verildi.

Son Güncelleme: 14.01.2019 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.