Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği ’nden 65 yaş üstü kimsesiz yaşlılara anlamlı hizmet

Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği üyeleri 65 yaş üstü kimsesiz yaşlıların halılarını ücretsiz yıkayacak.

03 Eylül 2018 Pazartesi 15:07
Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği ’nden  65 yaş üstü kimsesiz yaşlılara anlamlı hizmet

Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği  aylık olağan toplantısı yapıldı.Toplantıda konuşan Trabzon Profesyonel Halı Yıkamacılar Derneği  Başkanı  Yakup Osmanşahin,2011’ de kurulduğumuz günden beri  halı yıkama standartlarını daha yukarıya çıkarmak için 45 üyemizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. 3308 sayılı yasayla çok kısa bir zaman içerisinde meslek haline gelerek  Tekstil ve halı temizleme mesleği unvanını aldık. Mesleki standartlarımızı hazırlayarak ilgili bakanlığa sunduk. Üyelerimizin  kalfalık belgelerini aldık şimdi de Ustalık belgelerini almak için çalışmalarımız sürüyor.

Başkan Yakup Osmanşahin ,yeni bir proje hazırladık  ,bu proje ile amacımız Trabzon’da  65 yaş üstü kimsesiz yaşlıların halılarını ücretsiz yıkamak. Belediyemiz ile  koordineli bir şekilde ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç kişilere derneğimiz ve üyelerimiz ile her türlü yardımı yapacağız dedi.

Son Güncelleme: 03.09.2018 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.