Ramazan dayanışma ve yardımlaşma ayıdır

12 Nisan 2021 Pazartesi 13:37
Ramazan dayanışma ve yardımlaşma ayıdır

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını dileyerek, “Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın tüm halkımıza bereket getirmesini diliyorum. Esnafımız, pandemi nedeniyle sıkıntılı şartlarda vatandaşımıza hizmet götürmeye, zorluklara rağmen ayakta kalmaya devam ediyor” dedi.

Ramazan’ın birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının öne çıktığı bir ay olduğunu belirten TESOB Başkanı Metin Kara, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan, sosyal açıdan da yardımlaşmanın en etkin biçimde uygulandığı zamandır. Bu vesileyle paylaşmanın ve yardımlaşmanın güzellikleriyle dolu Ramazan ayının, milletimize, esnaf ve sanatkârımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Kara, “Umuyoruz ki Ramazan ayı pandemi nedeniyle büyük bir ekonomik sıkışıklığın yaşandığı son bir yıldır sıkıntı çeken esnafımız için de bir bereketlenme zamanı olacaktır. Trabzon esnafı her zaman Ramazan ayının ve Ahiliğin gereklerine uygun davranmıştır ve davranmaya da devam edecektir. Halkımızdan da alışverişlerini yerel esnaftan yaparak şehrin ekonomisine destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2021 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.