Rektörden Sürpriz Ziyaret

29 Nisan 2022 Cuma 10:03
Rektörden Sürpriz Ziyaret

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Fehmi TÜRKER'in vefat eden annesinin cenaze namazına katılmak için Çaykara ilçesine giderken  Of Teknoloji Fakültesi’ne, ani bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Ziyarette, kütüphanede ders çalışan öğrenciler ve Teknoloji Laboratuvarı ortamında, TEKNOFEST 2022 için proje çalışması gerçekleştiren öğrenci grupları ile bir süre sohbet etti.

Çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, bilim ve teknoloji çağında, başarılı çalışmalarının her daim yanlarında ve destekçisi olduğunu öğrencilerimize iletti. Öğrencilerin duyduğu memnuniyeti dile getirdikleri ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 29.04.2022 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.