“Restoranlar turizmin önemli bir ayağıdır”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) restoran ve lokanta işletmecilerinin oluşturduğu 29. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi olan Mustafa Kalaycı, turizmde şehirler kadar o şehirlerdeki restoranların da önemli bir hale geldiğini söyledi.

01 Ağustos 2019 Perşembe 12:07
“Restoranlar turizmin önemli bir ayağıdır”

Restoran işletmecilerinin turizm sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirten Mustafa Kalaycı, “Restoranlarımız günümüz standartlarını yakalayıp kurumsal bir yapıya bürünerek şehrimizin turizmine hizmet etmektedir. Bu özellikleri ile birçok restoranımız klasik yeme içme yeri mantığından çıkmış, Trabzon’a gelince mutlaka görülmesi gereken bir destinasyon haline gelmiştir. Yörenin yerel lezzetlerini misafirlerle buluşturan restoranlarımız, sektörde binlerce kişiye istihdam oluşturmakta ve onlarca tedarikçiden alışveriş yaparak şehrimiz ekonomisine katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.