Revi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yıkım ittifakı kuruldu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’nin sürekli sahada vatandaşların isteklerini taleplerini dinleyen bir parti olduğunu ifade eden Revi “Ak Parti bir icraat partisidir. Biz toplumun gerçekleri üzerinden siyaset yapar ve bu siyasetimizi yapmış olduğumuz büyük icraatlerle hayata geçiririz."dedi.

08 Haziran 2018 Cuma 16:26
Revi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yıkım ittifakı kuruldu

AK Parti İktidarlarıyla son 15 yılda Trabzon'da başta ulaştırma ve sağlık yatırımları olmak üzere 27.89 Milyar TL yatırım yapıldığının altını çizen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi şunları söyledi: " Diğer partiler afaki ve hamasi nutuklar ile siyaset yapıyorlar. CHP'nin tarihi boyunca Türkiye'de neredeyse dikili bir ağaçları bile yok. Seçim meydanlarında bizim gerçekleştirdiğimiz bütün proje ve hizmetleri sanki yokmuş gibi vaat ediyorlar. Yahu gözünüzü açın ve bakın 16 yılda Türkiye nereden nereye geldi. Biz bu hizmetleri yaparken sizin aklınız neredeydi?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yıkım ittifakı kurulduğunu belirten Revi " Bunların Millete hizmet etme gibi bir derdi yok. Bunların tek derdi var o da yıkmak. Ne yaptınız da be yıkıyorsunuz? Milletimiz eski Türkiye'ye geri dönmek istemiyor. Şunu çok iyi bilin ki bu millet size yıkım yetkisi vermez. Milletimiz hizmet istiyor. Yatırım istiyor. İcraat istiyor. Birlik, bolluk ve bereket için yatırım ve icraat için AK Parti'yi istiyor." ifadelerini kullandı.

AK Partinin en büyük reklam çalışmasının 16 yıl boyunca yaptığı büyük hizmetler olduğunu vurgulayan Revi " Trabzon'a yapılan büyük hizmetler var. İşte o hizmetler bizim en büyük reklam çalışmamızdır. Şehrimizin her yerinde yaptığımız yatırımlar vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. CHP başta olmak üzere işbirlikçi ittifak bu hizmetlerden yararlanmalarına rağmen görmezden geliyorlar. Siz kör olabilirsiniz fakat milletimiz her şeyi görüyor. İşte bunun için de Erdoğan diyorlar, AK Parti diyorlar." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.