Revi ,Trabzon’a yapılan yatırımlar artarak devam edecek

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon’a yapılan yatırımların artarak devam edeceğini belirterek “AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Trabzon’da büyük bir yatırım hamlesinin başladı dedi.

31 Temmuz 2018 Salı 13:38
Revi ,Trabzon’a yapılan yatırımlar artarak devam edecek

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon’a yapılan yatırımların artarak devam edeceğini belirterek “AK Parti’nin iktidara gelmesiyle Trabzon’da büyük bir yatırım hamlesinin başladı. 30 Milyar TL’ye yaklaşan yatırımlar ile şehrimiz tarihin en büyük yatırımlarına AK Parti iktidarı ile kavuşmuştur. Trabzon’a yapılan yatırımlardan dolayı başta Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize şehrimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi. 
Trabzon’a son 15 yılda yapılan yatırımların çok büyük rakamlara ulaştığını ifade eden Revi “Ulaştırma ve Haberleşmede 8,4 Milyar TL, Eğitimde 617,71 Milyon TL, Sağlıkta 3,8 Milyar TL, Adalette 89,80 Milyon TL, Orman ve Su İşlerinde 2,1 Milyar TL, Enerji ve Tabi Kaynaklarda 1,98 Milyar TL, Çevre ve Şehircilikte 356,10 Milyon TL, TOKİ’de 1,4 Milyar TL, İLBANK’ta 3,3 Milyar TL, Gıda, Tarım ve Hayvancılıkta 1,5 Milyar TL, Aile ve Sosyal Politikalarda 1,3 Milyar TL, Gençlik ve Sporda 2 Milyar TL, Kültür ve Turizmde 51,50 Milyon TL, Vakıflarda 19,74 Milyon TL, Bilim Sanayi ve Teknolojide 214,30 Milyon TL, İçişlerinde 317,93 Milyon TL, Maliye Bakanlığında 1,93 Milyon TL, Çalışma Bakanlığında 403,29 Milyon TL, Kalkınma Ajansında 42 Milyon TL Trabzon’a yatırım yapılmıştır” şeklinde konuştu. 
Son 5 yılda yapılan  yatırımların ile 8,2 Milyar TL’ye ulaştığını belirten Revi yıl yıl yapılan yatırım harcamalarını şu şekilde açıkladı: “2018 yılında 1.6 Milyar TL, 2017 Yılında 1.8 Milyar TL, 2016 Yılında 1.5 Milyar TL, 2015 Yılında 1.1 Milyar  TL, 2014 Yılında 2.2 Milyar TL olmak üzere son 5 yılda Trabzon’a 8.2 Milyar TL yatırım yapılmıştır.”  
Trabzon’a yapılan büyük projelerin devam ettiğini ve ilave büyük projeler ile yatırımların tüm hızıyla devam edeceğini söyleyen Revi “ Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçişimizle birlikte yatırımlar yerinde ve daha hızlı gerçekleşecektir. Özellikle yeni kurulan hükümetimizde şehrimizin sorunlarını yakinen bilen Bakanlarımızın çok sayıda olması bizler için büyük bir şans olmuştur. Bu fırsatı çok iyi değerlendirerek şehrimizin sorunlarının çözümüne yönelik projeleri gerçekleştirmek için tüm gücümüzle emek sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.