Revi: Türk milleti 15 Temmuz'da tarih yazmıştır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2018 Pazar 14:08
Revi: Türk milleti 15 Temmuz'da tarih yazmıştır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla  yayınladığı mesajında 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen hain darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine hain darbecilere karşı canı pahasına verdiği mücadele sonucu Türk Milletinin 15 Temmuz gecesinde tarih yazdığını söyledi. 
Türk Milletinin hain darbe girişimine karşı sokaklarda canını feda ederek direndiğini belirten Revi “O hain gecede ülkemizin bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, tedavileri halen devam eden gazilerimize de şifalar diliyorum. O gece kanıyla, canıyla bedel ödeyen, evlatlarını eşlerini yakınlarını kaybeden kardeşlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Rabbim hepsinden razı olsun. 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişimine karşı gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan milletimiz, o gece şahlanışın ilk adımını atmıştır.”dedi. 
Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğinin altını çizen Revi şunları söyledi: “ 15 Temmuz, demokrasi adına verilen mücadelenin adıdır. Milletimizin onurlu mücadelesi o geceyi unutulmaz kılmıştır. Türk milleti, vatanına göz dikenlere, demokrasi ile karşılık vermiş, hain planları başlarına yıkmıştır. Tanka, tüfeğe karşı milli iradesini ortaya koyarak mücadele eden milletimiz, tüm dünyaya ülkenin gerçek sahibinin kim olduğunu göstermiş oldu. Vatan aşkıyla yanan bir millet, vatanına göz diken hainlere geçit vermedi. Geçmişi zaferlerle dolu milletimiz, bir kez daha tarih yazdı. Zafer, iman gücüyle direnenlerin oldu.” 
15 Temmuz hain darbe girişimine Trabzon’da da büyük bir tepki gösterildiğini ifade eden Revi “ Tüm Trabzonlular darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara döküldü. O hain gecede on binlerce Trabzonlu AK Parti binamızın önünde darbeye canı pahasına karşı çıkarak tepkilerini ortaya koydular. Ecdadı kahramanlarla dolu Milletimiz yine kendine diz çöktürmeye çalışanlara karşı çıkmış ve hain planları bertaraf etmiştir.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.