Revi:Bakan Albayrak'ı coşkulu bir şekilde karşılayacağız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 4. Uluslararası İpek Yolu İş Adamları Zirvesi programına katılacak olan Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak'ın coşkulu bir şekilde karşılanacağını söyledi.

27 Kasım 2019 Çarşamba 13:43
Revi:Bakan Albayrak'ı coşkulu bir şekilde karşılayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a karşı küresel lobilerin ve faizci zümrenin Kara propaganda yöntemleri ile saldırdıklarını ifade eden Ak Parti  İl Başkanı Haydar Revi "Sayın bakanımıza karşı sistemli bir şekilde saldırı olduğunu apaçık görmekteyiz. Uluslararası alanda çıkarları zarar gören küresel sermaye sahipleri, Türkiye'den istediğini alamayan devletler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yürüttükleri saldırılara aralıksız devam ediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı gerçekleştirilen saldırılardan biri de hiç kuşkusuz Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak üzerinden gerçekleştiriliyor. Sayın bakanımızın ekonomi alanında yaptığı hamleler ve imza attığı çalışmalarla Türkiye ekonomisi tüm saldırılara rağmen şu an büyümeye gelişmeye ve daha iyi olmaya devam ediyor. Bu durumu içine sindiremeyenler Sayın bakanımıza zarar vererek, saldırarak hem onu yıpratmak hem de onun üzerinden de Cumhurbaşkanımız Liderimiz ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kötü algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bizler buna asla müsade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu. 

4. Uluslararası İpekyolu İş Adamları zirvesinin Trabzon için büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Revi " Trabzonumuz ticaret anlamında köklü bir geçmişe sahip. Böyle organizasyonların şehrimizde yapılıyor olması şehrimizin doğal misyonunun bir gereğidir. Başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ederim. Sayın Bakanımıza Trabzonumuz için büyük önem arzeden bu programa katılacakları çok teşekkür ederiz. Bizler de Trabzon şehri olarak tüm faiz lobilerini çatlatırcasına Sayın Bakanımız Berat Albayrak'ın yanında olduğumuzu, tüm sözlerinin arkasında olduğumuzu göstermek için Perşembe günü saat 09.30 Trabzon'a gelecek olan Hazine ve maliye Bakanımız Berat Albayrak'ı coşku ve heyecanla karşılayacağız."dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.