Rize'de dev açılış

Mobiad Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bektaş, 2 Mağazayı Birden Açtı

18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:02
Rize'de dev açılış

MOBİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve sektörün yenilikçi isimlerinden Alper Bektaş, Rize’nin Pazar ilçesi Kirazlık mahallesinde 2 mobilya mağazasını birden hizmete açtı. Pazar sahil caddesindeki Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın açılış törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Trabzon Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Hekimoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Rize Pazar ve Ardeşen belediye başkanları ile kaymakamları katıldı. 

YATIRIMLARI ÖNEMSİYORUZ

Mağazaların açılışında konuşan MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, daha önce Rize’ye yaptıkları yatırımın devamında Pazar’a Doğtaş ve Kelebek Mobilya’yı kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti.

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise Alper Bektaş’ın çok iyi bir girişimci olmakla birlikte mükemmel bir insan olduğunu dünyanın bazı ülkelerini Türkiye’yi boğmaya çalıştığı bir dönemde ekonomik olarak bu tür yatırımları önemsediklerini belirterek, “Bizi ayrıca mutlu eden yatırımın dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketine yapılmasıdır. Bundan sonrası Rize ve Pazarlı kardeşlerimize düşüyor, bu mağazalara sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ta konuşmasında, “Rize ekonomik olarak güçlü bir konumda. 2 önemli markanın bu yatırımından bunu anlayabiliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Birisi alacak, birisi satacak ve ticaret güçlü olacak” dedi.

Konuşmaların ardından Trabzon ve Rizeli iş adamları, bürokratlar ve siyasetçiler kurdele keserek 2 mağazayı hizmete soktular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.