Rize'de Trabzon kavgası

RTSO Başkanı Karamehmetoğlu, İyidere’ye yapılacak lojistik tesisin raftan kaldırılıp Arsin’deki yatırım adasının harekete geçirildiğini iddia etti, şehir karıştı.

19 Eylül 2019 Perşembe 09:23
Rize'de Trabzon kavgası

SİYASÎLERİ HEDEF ALDI

Trabzon’a yapılması beklenirken Rize’nin İyidere ilçesine kaydırılan lojistik tesis, Rize’de yeniden tartışmalara yol açtı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun lojistik tesisiyle siyasîleri hedef alması ve tesisin iptal edilerek Trabzon’daki yatırım adası projesinin harekete geçirilmesi yönündeki açıklamaları Rize’de tartışma yarattı.

MAKSADINI AŞTI…

Karamehmetoğlu “Bizim projeler için bir yatırımcı ararken bir de bakıyorsun Trabzon’da yatırım adası projesi onaylanıyor. Acaba bu yatırım adasının onaylanması ile birlikte bizim İyidere’deki lojistik merkezi ağır ağır raftan kaldırılıp orayı mı harekete geçirmek istiyorlar?” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan açıklamaları “Maksadını aştı.” diye yorumladı.

AK PARTİ KAYITSIZ KALMADI

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı “Son günlerde lojistik merkezle ilgili kamuoyunda dolaştırılan bilgilerin aslı astarı yoktur. Hele lojistik merkezin iptali ve Trabzon’a kaydırıldığı bilgisi tamamen safsatadan ibarettir.” dedi. İl Başkanı İshak Âlim ise “Projelerimizle ilgili iptal edildiğine dair söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşünüyoruz.” Açıklamasında bulundu.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.