Ruhsat yok kolon var!

Geçtiğimiz günlerde ruhsatı olmadığı öğrenilen Millet Bahçesi inşaatında yapımı devam eden kolonlar tepki çekti. Vatandaşa inşaat ile ilgili herhangi bir somut proje sunulmaması da işin ayrı boyutu

13 Aralık 2019 Cuma 13:02
Ruhsat yok kolon var!

ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Hüseyin Avni Aker Stadı, Yavuz Selim Stadı ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nun yıkılmasıyla meydana çıkan alanda yapılacak Millet Bahçesi inşaatı için ruhsat olmadığı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelmişti. Buna rağmen söz konusu alanda çalışmalar devam ederken inşaat alanındaki kolonlar tepki çekti.

NET AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Vatandaşlar mevcut alanla somut bir proje olmadığı gibi inşaat ruhsatının da bulunmadığı alan da ne yapıldığının bilinmesi gerektiğini belirtti. Proje alanı ile ilgili çeşitli proje görselleri bulunsa da Millet Bahçesi’nin nasıl şekilleneceği ve mevcut çalışma sonucunda ne gibi sosyal alanların ortaya çıkacağı da belli değil.Trabzonlu proje ile ilgili net bir açıklama bekliyor.

sonnokta gazetesi

Son Güncelleme: 13.12.2019 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.