Saadet bayraklarına çirkin saldırı

Saadet Partisi Of İlçe Gençlik Kolları ekipleri 28 Mayıs Pazartesi akşamı Of İlçesinin muhtelif yerlerine astıkları bayrakları kimliği belirlenemeyen şahıs veya kişiler aynı gece sabaha karşı söktüler.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:16
Saadet bayraklarına çirkin saldırı

Yapılan bu çirkin saldırın kutuplaştırmayı ve kargaşayı isteyen kişi ve kişiler tarafından bilinçli şekilde yapıldığını söyleyen Saadet Partisi Of Gençlik kolları Başkanı Murat Gözütok, " Yaşadığımız bu üzücü hadise, her ne sebepten olursa olsun gece geç saatlerde kendi alın teri ile kazandığı paralardan alınan bayrakları, aynı şekilde zamanından fedakarlık yaparak gecenin geç saatlerinde asan gençlerimizin emeklerine yapılan çirkin bir saldırıdır. " dedi.

SAVAŞA DEĞİL SEÇİME GİDİYORUZ

Gece geç saatte asılan bayrakların aynı gecede zarar verilerek sökülmesinin kimseye yarar getirmeyeceğini söyleyen Gençlik Başkanı Gözütok, " Saadet Partisi olarak biz devletin hazinesinden pay alarak bu bayrakları almıyoruz. Zor imkan ve şartlarda alın teri ile Milli Görüş davasına katkısı olsun diye fakir fukaranın verdiği üç-beş liralar ile alınan bu bayrakların asıldığı gece yırtılıp kesilerek sökülmesi kime fayda verecek? Israrla Genel Başkanımız 'Savaşa değil seçime gidiyoruz" diyor. Farklı fikirlerin, farklı düşüncelerin bir arada yaşayıp 7 düvele karşı omuz omuza savaştığı Osmanlı ecdadımızın torunları olarak bir bayrağa dahi tahammül edemiyoruz. " diyerek bu kutuplaşmanın, bu çirkin saldırıların bizleri değil, düşmanlarımız sevindireceğini söyledi.

GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Yaşanan üzücü hadiseden bir gün sonra sökülen bayrakların yerlerine faklı siyasi bayrakların asıldığını sözlerine ekleyen Gözütok, "Asmış olduğumuz 3x 5 metrelik 30 adet barağımızdan maalesef geri alabildiğimiz 10 adet bayrak kaldı. Üstelik bunları da sağlam alamadık. Daha da üzücü olan şey ise, bayrakları astığımız yerlerde olaydan bir gün sonra farklı siyasi partilerin bayrakları asıldı. Bizler Saadet Partisi olarak bu olayın yorumunu bütün seçmenlerin vicdanlarına bırakıyoruz." diyerek bu konuda herkesi itidalli olmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.